Revelion 2021: Este interzis să faci petreceri, focuri de artificii sau adunările publice

Știri interne

Revelion 2021: Este interzis să faci petreceri, focuri de artificii sau adunările publice

De Revelion 2021 sunt interzise adunările publice, artificiile și materialele pirotehnice sau petrecerile private. Politia insa nu are acces în locuințele private

Mai sunt câteva ore până când este Revelionul și trecem în 2021, iar anul acesta noaptea dintre ani se află cu o serie de interdicții suplimentare față de cele cu care sunt deja obișnuiți.

Ce este interzis de Revelion 2021, amenzile sunt mari

Restricțiile impuse de autorități de Revelion 2021 sunt similare cu cele impuse de Crăciun. Astfel, prin lege, sunt interzise focurile de artificii sau orice alt material pirotehnic, iar această regulă este valabilă de foarte mulți ani.

Cei care organizeză masa de Revelion acasă trebuie să știe că nu sunt permise mai mult de 6 persoane sau membri familiei. O chestiune importantă de știut este că Poliția nu are dreptul să pătrundă în locuința dumneavoastră, acest lucru se poate face doar cu mandat.

Prin urmare singura varianta în care puteți fi sancționați de autorități dacă sunteți reclamați de vecini pentru tulburarea liniștii publice. Mai precis dacă faceți o petrecere cu muzica prea tare și Poliția este sesizată.

Ce este interzis de Revelion 2021
Ce este interzis de Revelion 2021

Dacă ați ales să petreceți noaptea dintre ani la un hotel sau resort atunci este permis ca Poliția să intre în localuri sau chiar în camerele de hotel. Daca la un loc sunt surprinse mai mult decât numărul de persoane declarate la recepție pentru cazare, atunci puteți fi amendat pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Nu sunt permise mesele festive, restaurantele din hoteluri trebuie să vă aducă mâncarea în cameră.

În stațiunile montane, acolo unde rata de infectare este de sub 3 locuitori, restaurantele sunt deschise, dar cu reguli foarte stricte. La o masă nu pot sta mai mult de 6 persoane, între masa dumneavoastră și o alta ocupată trebuie să fie o masă liberă. Însă țineți cont de faptul că restaurantele se închid la ora 23:00.

Adunările publice pentru eventualele focuri de artificii sau petreceri spontane sunt interzise, iar daca se desfășoară în unitați comerciale (hoteluri, restaurante etc) puteți fi amendat.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice, pe stradă sau centrele comerciale, inclusiv restaurante și hoteluri.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top