Gigi Becali sare în ajutorul lui Florinel Coman
Sursa foto: Impact.ro

Știri interne

Gigi Becali sare în ajutorul lui Florinel Coman: „Nu există ca cineva să facă puşcărie pentru că merge fără permis”

Fotbalistului Florinel Coman i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis. Luni după-amiază a fost oprit de polițiști pe autostrada A2 pentru depășirea vitezei legale, rulând pe șosea cu 165 de kilometrii pe oră. După prezentarea actelor, organele legii au reținut documnetul prezentat de fotbalist deoarece acesta nu este recunoscut ca permis de conducere pe teritoriul României.

Gigi Becali sare în ajutorul fotbalistului care riscă dosar penal. Ce a declarat patronul FCSB despre situația lui Florinel Coman

Gigi Becali suține că permisul lui Florin este obținut în Ucraina și este valabil și pe teritoriul țării noastre. Jucătorul de doar 22 de ani are un rol important în echipa lui Becali și acesta l-a asigurat că nu va face pușcărie chiar dacă va fi găsit vinovat. Patronul clubului consideră că trebuie făcută o anchetă în Ucraina, în primă instanță.

„ În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor și nu este recidivist. Nu există ca cineva să facă puşcărie pentru că merge fără permis. O să merg să vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e.”, a declarat Becali, potrivit Digi.

Cu toate acestea, finațatorul FCSB vede și partea pozitivă a lucrurilor. De asemenea, tot scandalul îl va ajuta pe tânărul de 22 de ani să se maturizeze. Gigi Becali consideră că această experință îl va ajuta pe Florinel să se focuseze pe fotbal și nu vede nici un motiv să nu joace în următoarele meciuri.

„El este unul dintre jucătorii mei foarte importanți din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat și să treacă peste acesta problemă. De ce să nu joace?”, spune Becali.

Ce act a prezentat Florinel Coman polițiștilor

Actul prezentat polițiștilor nu este un permis de conducere. Fotbalistul a prezentat o traducere a unui permis auto care este eliberat contra cost. Mai multe site-uri se ocupă cu traducerea documentelor pentru a ajuta la depășirea barierelor lingvistice, informează GSP.

Dacă se stabilește că jucătorul FCSB nu are un carnet auto valabil pentru teritoriul țării riscă o pedeapsă cu închisoarea. Conducerea pe drumuri publice fără permis se pedepsește cu închisoare între 1 an și 5 ani.

Gigi Becali nu vede în Florinel Coman un lider: „Un lider nu are voie să glumească

Cu toate că îl consideră un bun fotbalist, Becali nu vede în Coman un lider. Pentru omul de afaceri un lider nu face glume.

„Eu mă bucur acum că o să se cuminţească mai mult. I-am spus, nu faci puşcărie pentru asta, el tremura. Florinel e foarte talentat. Tavi Popescu are 18 ani, ar fi mai talentat decât el. Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”, a mai declarat Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali a mai declarat că dacă este nevoie îi va mări salariul fotbalistului. La doar 22 de ani Coman câstigă 20 de mii de euro pe lună. Finațatorul FCSB este dispus să îl plătească cu 50 de mii de euro dacă va avea o cotă joasă.

Florinel Coman s-a născut în Brăila iar de la vârsta de 7 ani face fotbal. În anul 2014 s-a remarcat ca bun jucător și golgheter la a patra ediție a competiției „Talent Cup”. În 2015 a debutat la FC Viitorul, iar din 2017 joacă pentru FCSB în liga I.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. marian

    25 februarie 2021 at 18:29

    Daca nu se aplica legea pentru toti vom avea numai oameni care vor merge cu masinile pe strazi fara a avea permis.Distanta de la a conduce fara permis la un accident grav si foarte grav este foarte mica si probabila. Sunt unii care se cred smecheri din nastere si ar trebui innasprite legile pentru ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top