Mircea Dinescu: Cristian Tudor Popescu se umple de ură într-o văgăună

Media/TV

Mircea Dinescu: Cristian Tudor Popescu se umple de ură într-o văgăună

Mircea Dinescu a vorbit de văgăuna în care Cristian Tudor Popescu trăiește. Un ultim interviu acordat de Dinescu pentru TVR. Aceasta a plecat acum la Prima TV, unde își continuă emisiunea „Politică și delicatețuri”, dar va comenta la Focus și evenimentele politice.

Mircea Dinescu a fost invitat în emisiunea România 9 d la TVR, la ultima apariție la TVR după ce și-a încheiat contractul și se mută la Prima TV. În ultimul său interviu a abordat și subiectul Cristian Tudor Popescu, cu care a fost partener de afaceri și prieteni. Relația lor s-a deteriorat însă după ce s-au contrazis pe niște teme politice.

Mircea Dinescu: Locul de inspirație a lui Cristian Tudor Popescu este o vagăună

Mircea Dinescu a povestit cum a fost acasa la Cristian Tudor Popescu despre care spune că se inspiră dintr-o văgăună
Mircea Dinescu a povestit cum a fost acasa la Cristian Tudor Popescu despre care spune că se inspiră dintr-o văgăună

Mircea Dinescu a povestit la TVR că jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a chemat acasă la el și i-a prezentat unde se află locul din care jurnalistul se inspiră.

Dinescu a povestit că a coborât pe o scară de sfoară și a ajuns într-o văgăună despre care consideră că este locul în care CTP se umple de ură, dar se și inspiră.

Cei au fondat împreună ziarul Gândul. Dinescu spune că luat de la bancă 100.000 de euro împrumut, iar Cristian Tudor Popescu a venit cu 300000 de euro.

Mircea Dinescu a fost în mare scandal cu Cristian Tudor Popescu
Mircea Dinescu a fost în mare scandal cu Cristian Tudor Popescu

Nu știu de unde-i avea, atâția bani, dar treaba lui”, a spus Mircea Dinescu la România 9.

Asociați fiind la ziarul Gândul m-a invitat o singură dată la el acasă, conducând ca un masochist o Dacie ponosită, pe lângă care treceau în trombă tot felul de mașini bengoase, până am ajuns am observat cum își încarcă bateriile cu ura luptei de clasă. În căsuța lui de creație mi-a arătat templul lui subteran unde-și elaborează blestemele.

Trăgând un chepeng am coborât pe o scară de fier beton într-o cavernă cu o masă mizeră la care geniul pustiu și sărac își producea veninul.”, a spus Mircea Dinescu.

Cristian Tudor Popescu a reacționat la criticile lui Dinescu comentând:

„Nu ştiu câtă vreme am rămas privind în perete după ce am citit textul recitat de Mircea Dinescu pe net, intitulat eminescoid «Scrisoarea a III-a, către șahinşahul de la Cotroceni». Apoi, am dat un singur telefon, lui Andrei Pleşu. Am criticat pe bază de logică şi bun-simţ măsura autorităţilor de a închide pieţele de incintă. Mi se pare negândită şi nepotrivită. Dar ce spune disidentul Dinescu, luptătorul împotriva naţional-socialismului, nazismului ceauşist, nu sunt în stare decât să transcriu, ca să citiţi. Poate şi pentru că am obosit de atâta urâciune şi mizerie umană câtă a trebuit să înghit în ultima vreme”, a mai scris CTP.

Mircea Dinescu se mută cu emisiunea sa la Prima TV

Mircea Dinescu continuă emisiunea „Politică și delicatețuri” la Prima TV. Pe lângă emisiunea celebră se va implica și în programele de știri, alături de Andreea Berecleanu.

Cel mai probabil Dinescu va comenta la Prima TV și evenimentele politice.

Despre plecarea din TVR, unde pe lângă emisiunea „Politică și delicatețuri”, Mircea mai era jurat și-n emisiunea „O vedetă populară”.

M-am simțit foarte bine în această televiziune. În ultimii doi ani am avut parte de o libertate rară. Întodeauna din locul în care pleci, vei reveni. M-am simțit enorm de bine în această televiziune. Trebuie să recunosc că la „O vedetă populară” mi-am mai ieșit din pepeni. Nu se știe ce se va întâmpla această televiziune. Dar în ultimii doi ani s-a dat o lecție de libertate la TVR, care înainte era destul de obetientă”, a spus Mircea Dinescu în emisiunea România 9.

Nu a luat 15.000 de euro pe lună de la TVR

Prezentatorul emisiunii „Politică și delicatețuri” a ținut să clarifice că nu a încasat de la TVR suma de 15000 de euro lunar, așa cum s-a scris.

Ci suma aceasta a luat-o pentru tot sezonul emisiunii, declarând că a fost cel mai prost an financiar al său de până acum.

Am câștigat foarte puțin, față de cum am câștigat în alți ani. Am luat 15.000 de la TVR pentru tot anul. A fost un an sinistru pentru mine și pentru că a trebuit să închid restaurantele. Și atunci o întâmplare a făcut să-l cunosc pe patronul de la Prima TV. Banciu care mie mi-e foarte simpatic mi-a spus la un moment dat că pleacă de la B1 și mă duc la Prima TV. Și atunci i-am zis că am vorbit cu patronul de la Prima. Și întâmplarea a făcut ca eu să-l cunosc pe patronul Prima TV și eu să ajung la acest post de televiziune.”, a spus Mircea Dinescu la TVR.

Ultimul interviu de la TVR al lui Mircea Dinescu

Alte povești spumoase spuse de Mircea Dinescu despre politicieni, colegi de presă și altele puteți urmări în materialul video de mai jos.

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

  1. Ghita

    26 februarie 2021 at 18:34

    Domnule Dinescu, se scrie obedienta si ni obetienta, sau dumneavoastra ati scris …”poetic”…!

  2. ion

    27 februarie 2021 at 18:19

    DINESCU.UN PURADEL DIN MAHALAUA NIUIORC-PORCULUI.UN BALBAIT ISTERIC
    FOST SECRETAR UTC.ANALFABET GAUNOS.SMIORCAIT,PLESCAR SI MITOMAN.
    PIERZI VREA CU MAGRAONUL.POEZII DE ZERO LEI SI EMISIUNI DE TARABA

    DINESCULE,DA CARNETUL DE UTC SI PCR.STIM TOT DESPRE TINE,PROSTOVANE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top