Media/TV

Horoscop Lunar Rune Mihai Voropchievici martie 2021. Provocări fantastice

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop lunar spus de rune în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Prima lună de primăvară se anunță una cu provocări fantastice. Racii ar fi cea mai favorizată zodie a lunii. Nici restul zodiilor n-o vor duce greu, dar este important să fie atente la semnele care sunt evidente, spune Voropchievici.

Horoscop Lunar Rune Mihai Voropchievici Martie 2021

Mihai Voropchievici spune că în general horoscop lunar martie spus de rune aduce semnale de alarmă pentru majoritatea zodiilor. Provocările vor fi pentru aproape toate cele douăsprezece semne zodiacale, care vor avea de înfruntat cele mai grele lucruri pe care pot să le facă.

Zodiile care nu au răbdarea ca punct forte, sunt forțate de runele pentru luna martie 2021, să se înarmeze cu puteri pe care nu credeau că le vor putea atinge. Horoscop Rune Martie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie.

Horoscop Lunar Martie Mihai Voropchievici Rune – Berbec

Răbdarea este cuvântul cheie și esențial pentru horoscop lunar martie rune. Mihai Voropchievici avertizează berbecii că vor avea nevoie de această calitate toată primăvara și că fară ea vor avea parte de eșecuri.

Cele mai grele încercări în horoscopul lunar pentru berbec, pentru luna martie 2021, este să gestioneze situațiile care apar în plan profesional și mai ales sentimental. Este posibil ca cele două domenii să fie mari consumatoare de energie, iar runa avertizează berbecii să fie atenți cum gestionează impulsurile lor rudimentare.

Taur Horoscop Rune Martie 2021

Luna martie 2021 aduce o rună care practic pune în esență foarte important momentul carierei. Parcă nimic nu mai există pentru tauri în afară de profesie, spune Mihai Voropchievici. Totuși deși pe plan profesional au parte de reușite, dar și de schimbări majore, este important să nu uite de familie și cei dragi.

Din păcate veștile proaste sunt că taurii în martie 2021 se vor axa prea mult pe carieră și mai puțin pe familie. Grijă mare că cei dragi s-ar putea să se sature să vă înțeleagă.

Rune Horoscop Luna Martie 2021 Gemeni Mihai Voropchievici

Gemenii știu să facă bani. Păcatul lor este că pe măsură ce-i fac îi și cheltuie. Luna martie 2021 vine tocmai cu astfel de provocări. Cele mai mari încercări pentru gemeni în prima lună de primăvară vor fi banii. Vor face niște greșeli, care Slavă Domnului vor fi reparate ușor.

În special de gemenii care au mintea deschisă și nu se blochează în cumulul de probleme care apar. Cei cu mintea strălucită vor reuși să atragă spre finalul primăverii banii de care au nevoie. Mai ales că asta le acordă, conform runei, o stabilitate psihică enormă celor din zodia gemeni.

Horoscop Lunar Rune Rac – martie 2021

Racii sunt favoriții lunii martie, dar propriul dușman sunt chiar ei. De mută vreme runele atrag atenția acestei zodii că a rămas agățată în trecut. Cei care vor depăși această perioadă vor avea o lună martie bună, conform horoscopul runelor pe martie 2021.

Este foarte important să nu fiți impulsivi, pentru că tendința de a renaște din propria cenușă dă un zvâc și dorinței de a vorbi. Cântăriți bine cuvintele înainte de a le spune pe gură. Riscați să răniți, fară să vreți.

Leu Horoscop Rune Martie 2021 Mihai Voropchievici

Runele pentru luna martie 2021 vă sfătuiesc să fiți ceva mai calculați. Deși pare absurd, tulburărirle de care ați avut parte vă pot destabiliza. Sunt o serie de frustrări acumulate, spune Mihai Voropchievici, care vă fac să acționați necontrolat.

Deși leii se așteaptă ca totul să fie calculat, luna martie le aduce o matematic mai puțin cunoscută. Voropchievici îi avertizează prin runa trasă pentru horoscopul lunii martie, că trebuie să se pregătească de neprevăzut.

Fecioară energie maximă de la runele pentru martie 2021

Fecioarele vor beneficia de o energie la cote ridicate în luna martie 2021. Mihai Voropchievici le sfătuiește canalizeze acest surplus primit de la univers în toate situațiile în care nu se află într-o zonă singură.

Sedimentați relațiile personale, consolidați-vă cariera pentru că aveți mari șanse de reușită. Împrumutați toate plusurile pe are zodia leu nu le are în martie 2021.

Horoscop Rune 1-7 martie 2021

Pe lângă horoscopul runelor pentru luna martie 2021,Mihai Voropchievici a prezentat și horoscop săptămânal rune pentru perioada 1-7 martie 2021. Puteți afla horoscopul pentru săptămâna ce urmează din vide-ul de mai jos.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top