maria-constantin-nunta
Sursa foto: Instagram

Media/TV

Maria Constanin s-a afișat public cu noul iubit și au vorbit despre o posibilă nuntă. Cântăreața nu vrea să comenteze deciza fiului lui Marcel Toader

Maria Constantin prima apariție la TV cu noul iubit. Cei doi nu exclud nunta. Fiul lui Marcel Toader i-a cerut vedetei să nu mai vorbească de tatăl lui.

Cântăreața de muzică populară, Maria Constantin a apărut prima dată alături de iubitul ei într-un platou de televizune. De la divorțul de fostul soț aceasta a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Apariția celor doi la TV indică faptul că este sigură de noua relație și nu exclud o posibilă nuntă după ce sițuația globală o va permite.

După ce Maria Constantin a ieșit public și a spus că fostul soț Marcel Toader a agresat-o, fiul său a luat foc. Chiar în momentul în care se împlineau doi ani de la moartea lui Marcel Toader declarații cântăreței l-au făcut pe băiat să îi interzică să îi mai pronunțe public numele tatălui său. Maria Constantin nu mai doreșste să intre în alte discuții legat de acest subiect.

Maria Constanin s-a afișat public cu noul iubit și au vorbit despre o posibilă nuntă. Cei doi se consideră luați

Maria Constantin a apărut recent în platoul unei emsiuni TV alături de noul iubit, Robert Stoica. Întrebată de ce nu au ieșist public până acum, ea a mărtursit că a vrut să fie sigură de relația lor. Ea a mărturist că Robert este „bărbatul vieții sale” și nu se teme să își oficializeze relația.

Cântăreața nu vrea să comenteze deciza fiului lui Marcel Toader

Pe lângă recentul anunț al Cleopatrei Stratan și Edward Sanda este posibil ca un nou cuplu să pășească la altar. Întrebată de inelul de pe deget, artista a mărturist că este un simplu cadou și nu are vreo semnificație sepcială. Robert Stoica a mai spus că ei au vorbit despre pasul cel mare și anume nunta. Ei deja se consideră luați. Maria chiar a glumit și a spus că și dacă nu o cere Robert este luat.

„Până nu am fost sigură că e bărbatul vieții mele, am considerat că trebuie să mai aștept (n.r. să-și facă relația oficială). Pe 10 martie, până în ziua mea de naștere, am suferit o intervenție chirurgicală pe care mi-am dorit-o de ceva timp, pentru că nu mă mai simțeam ok, aveam acest complex în cap. Pe 11 noaptea, la 00:00, a venit cu un mare buchet de trandafiri și acest inel. E pur și simplu un cadou. Nu vorbim despre logodnă sau altceva. E perioada asta și n-aș vrea să facem evenimentul cu 10 persoane”, a transmis Maria Constantin la o emisiune tv.

Cântăreața nu vrea să comenteze deciza fiului lui Marcel Toader

Maria Constantin și Marcel Toader au fost căsătoriți, iar în anul 2017 cei doi au decis să divorțeze. Scandalul dintre ei a ținut primele pagini ale ziarelor mai mult luni. Fostul soț al vedetei a murit în anul 2019, iar după moartea s-a Maria a mărturist că acesta era violent cu ea. Marcel Toader a devenit agresiv în momentul în care artista i-a cerut divorțul, spunea aceasta. Potrivit acesteia, se simțea „în plus” în relația cu milionarul și a vrut să îi pună punct, însă reacția lui a fost departe cea așteptată.

Când fiul lui Marcel a azuit acuzațiile aduse de Maria a luat foc. El i-a cerut public să nu îi mai pronunțe numele tatălui sub nicio formă. Tânărul a spus că tatăl i-a povestit tot ce s-a întâmplat în noaptea respectivă și susține că nu a fost violent. Maria a decis să nu reînceapă un nou scandal și nu a vrut să mai comneteze. Pentru ea este un capitol închis, iar adevărul îl știu doar ei doi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top