catanga-cornelia-a murit
Sursa foto: Mediafax

Media/TV

Cornelia Catanga s-a stins din viață. Artista avea și probleme mai vechi de sănătate

Cornlia Catanga a murti în această dimineață. Artista a suferit un stop cardio respirator.

Interpreta Corina Catanga s-a stin din viață în această dimineață la 63 de ani. Artista a fost internată ieri, iar motivul decesului a fost un stop cardio respirator. Jurnalista Mara Bănică a făcut anunțul după ce a vorbit cu Aurel Pădureanu, soțul Corinei. Aurel Pădureanu este înpietrtir de durere.

În trecut artista a mai avut probleme de sănătate. În luna iulie a anului 2019 aceasta a suferit un inarct. . Atunci ea a stat internată mai multe zile în spital. Ulterior s-a aflat că trecea print-o depresie, de vină fiind probleme financiare cu care se confrunta.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani. Mara Bănică a vorbit despre starea de sănătate a artistei

Cortina a fost trasă în această dimineață peste viața Corinei Catanga. Anunțul trist a fost făcut de Mara Bănică, prietenă apropiată a celebrei artiste. Corina Catanga a fost infectată cu boală momentului, dar a decis să setrateze acasă. Ieri starea vedetei s-a înrăutățit, iar soțul și fiul lor au decis să solicite ajutorul mediciilor.

Artista avea și probleme mai vechi de sănătate

Mara Bănică a povestit, întristată momentul în care soțul artistei, Aurel Pădureanu a sunat-o în miezul nopții plângând să îi dea vestea.

„Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea <<Mara, a murit Cornelia>>. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace”, a spus Mara Bănică la Star Matinal de la Antena Stars.

Atât apropiații cât și fanii vedetei sunt în stare de șoc. Soțul acesteia a postat un mesaj pe pagina oficială în care confirmă tragica veste. Aurel Pădureanu a iubit-o extrem de mult pe Corina și se simte împietrit de când a aflat vestea, după cum relatează chiar el în mesaj.

Artista avea și probleme mai vechi de sănătate. Depresia i-a provocat un infarct

Regretata cântăreață de muzică lăutărească a avut mai multe probleme în ultimii ani. Chiar dacă pe scenă era mereu cu zâmbetul pe buze, viața personală a artistei nu era una fără griji. În luna iulie a anului 2019 Corina a suferit un infarct în timp ce se plimba cu fiul ei, Alexandru. În acel moment Corina a trebuit să ste ainternată în spital mai multe zile pentru a-și reveni complet. Pentru a-i salva viața, medicii i-au pus un stent.

Mai târziu s-a aflat că vedeta suferea de depresie. Motivul pentru care trupul ei a cedat a fost acumularea de gânduri negative și necazuri vechi pe care nu a reușit să le rezolve. Printre principalele probleme s-au numărat și cele în care se afla cu soțul său, Aurel pădureanu.

Cei doi soți au pierdut casa din cauza datoriilor. Casa în care locuiau le-a fost luată de bancă pentru că nu au putut plăti ratele la timp.  Cornelia Caranga și Aurel Pădureanu locuiau într-un apartament cu chirie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top