La premiera emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea a avut o apariție de senzație. Mama ei adoptivă a fost prezentă
Sursa foto: Spynews.

Media/TV

La premiera emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea a avut o apariție de senzație. Mama ei adoptivă a fost prezentă

„Mireasa, urzeala soacrelor” a avut debutul, iar apariția Gabrielei Cristea a fost pe măsura așteptărilor. Noua emisiune este o extensie a reality show-ului „Mireasa” de pe Antenă. NOul format este dedicat mamelor din emsiunie pentru a cunoaște mai bine concurentele, dar și pentru a-și exprima părerea despre vitoarele mirese din competiție.

În prima ediție, prezentatoarea Gabriela Cristea a avut și un invitat surpriză. Mama adoptivă a vedetei a fost prezentă în platoul emisiunii. Paula, mama adoptivă a Gabrielei a venit să sfătuiască mamele și concurentele, având un mariaj de peste 40 de ani. Relație dintre cele două este extrem de apropiată.

La premiera emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea a avut o apariție de senzație

Prima ediție a emisunii a avut debutul în această seară de la orele 19:00 pe Antena Stars. După ce a Gabriela a avut propriul reality show, aceasta s-a întors pe micile ecrane în rolul care a consacrat-o , de prezentatoare.

Și pentru că impactul vizual este primul, Gabriela Cristea a ținut să aibă o apariție de senzație. Vedeta a ales să poarte un costum în nuanță corai și să-și prindă părul într-o coadă. Ținuta purtată de vedetă îi scoate foarte bine în evidență silueta, mai ales că soția lui Tavi Clonda a tras din greu în ultimul timp pentru a ajunge la formele mult visate.

Mama adoptivă a Gabrielei a fost prezentă

”Vă urez bine ați venit la Mireasa, urzeala soacrelor. Am observant că vreți să vă spuneți punctul de vedere, voi, fanii, și de aceea există această emisiune, pentru ca voi să depășiți barierele online-ului și să veniți aici.”, a spus Gabriela la începutul emisiei.

Mama ei adoptivă a fost prezentă. Ce legătura puternică au cele două

Paula, cea care a luat-o sub aripa ei pe Gabriela a fost prezentă la debutul emisunii. Ea a venit pentru a ajuta mamele și soacrele să aibă o mai bună comunicare. Un motiv în plus pentru care concurentele ar trebui să îi asculte învățăturile o reprezintă lunga căsnicie. Ea are un mariaj de 48 de ani. Mai mult, Gabriela chiar i-a propus în cadrul emisunii să îi fie nașă la aniversara nunții de aur.

Gabriela Cristea și Paula, mama ei adoptivă, au o relație foarte frumoasă, iar recent, după ce Maria Constantin a făcut-o pe Gabriela Cristea ”supraponderală și rea”, Paula a sărit în apărarea ei.

„De 28 de ani de când e sub aripa mea, Gabriela nu a făcut altceva decât să își vadă de ale ei, să îi trateze pe toți cu bun simț. Pe Gabriela nu a interesat-o niciodată cu cine s-a căsătorit Marcel Toader după divorțul cu ea. Acum Gabriela este foarte devotată familiei sale și nu are timp de bârfe. Își iubește foarte mult familia. Faptul că Maria a plecat de lângă copilul său și și-a refăcut viața cu un alt bărbat spune multe despre ea”, a spus Paula, potrivit playtech.ro.

Zilnic din 29 martie, Gabriela Cristea invită telespectatorii pe Antena Stars să continue poveștile din casă. Mai mult, cei de acasă vor avea ocazia, prin intermediul emisiunii Mireasa: Urzeala soacrelor, să îşi susţină favoriţii în direct, la tv. Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie trimiţând un mesaj la adresa fanmireasa@antenagroup.ro. Urmând a fi contactaţi de echipa emisiunii de la Antena Stars, pentru a programa prezenţa în platoul reality show-ului.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top