Regina Elisabeta este grav bolnavă! Familia regală se adună la Balmoral

Știri externe

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie 2022. Zi istorică pentru omenire

Palatul Regal a anunțat că Regina Marii Britanii a murit
Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, pe numele ei complet Elisabeta Alexandra Mery, a încetat din viaţă la vârsta de 96 ani.

Succesiunea pentru monarhie va dura 10 zile. Abia atunci prințul Charles va deveni oficial REGE.

Rudele au fost alături alături de regina Elisabeta în clipe grele

În ultima vreme să vorbești tu mai mult despre problemele cu care se confruntă regina Elisabeta. Suverana trece prin clipe grele în acest moment, după ce starea ei de sănătate s-ar fi deteriorat în mod considerabil. Rudele se adună acum la Balmoral, unde se află suverana.

Membrii Casei Regale britanice se strâng la Balmoral, unde Regina e grav bolnavă. Apropiații au pornit deja la drum spre suverană, printre care și ducele de Sussex, Harry. Se pare că el va veni la bunica lui singur, fără a fi însoțit de Meghan, așa cum era de așteptat să se întâmple în astfel de situații.

Se pare că Meghan va rămâne în Londra, dar nu va participa la premiile WellChild. Aceasta va participa, ulterior, la un alt eveniment în Scoția. Un zbor în care se aflau 7 dintre membrii familiei regale a aterizat pe aeroportul din Aberdeen la ora 15.50 și, ulterior, a plecat spre regină. Avionul îi avea la bord pe ducele de Cambridge, ducele de York și pe contele și contesa de Wessex.

Castelul Balmoral este unul dintre locurile preferate ale reginei Elisabeta, unde se simte bine ori de câte ori merge. Astfel, ar fi ales să se retragă și acum în acel loc, în clipele grele, pentru a le suporta mai bine.

Fostul corespondent regal BBC Richard Sumner a explicat că situația poate fi extrem de gravă, dacă palatul a ajuns să facă anunțuri despre starea reginei.

„Când ai 96 de ani, bineînțeles că nu te poți aștepta să ai sănătatea unui tânăr de 25 de ani. Sper că aceasta este o furtună trecătoare care poate fi depășită, dar cred că, judecând din formularea atentă a Palatului, este posibil să se întâmple ceva serios aici.”, a spus corespondentul.

Fostul secretar de presă al Reginei, Dickie Arbiter, spune că ar trebui să ne gândim la ceva grav, pentru că nu a mai existat o asemenea situație.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Liuba

    8 septembrie 2022 at 21:30

    9 Septembrie va fi maine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top