Știri interne

Epava submarinului Titan a fost scoasă la suprafață. Primele imagini cu bucățile rămase din submersibilul în care au murit cinci oameni / FOTO

Epava submarinului Titan a fost scoasă la suprafață. Primele imagini cu bucățile rămase din submersibilul în care au murit cinci oameni / FOTO

Bucățile rămase din submarinul Titan, în care cinci miliardari și-au pierdut viața, au fost aduse la țărm de roboții de adâncime în cursul zilei de azi, în timp ce Garda de Coastă a SUA continuă operațiunile de recuperare după implozia catastrofală a submarinului.

Epava Titanului a fost văzută pentru prima dată în imagini astăzi, după ce Garda de Coastă a anunțat pe data de 23 iunie că ROV-urile, vehiculele operate de la distanță, și-au găsit camerele într-o mare de resturi la 1.600 de metri de epava Titanicului, la aproximativ 12.000 de metri adâncime.

Submarinul Titan, recuperat pe bucăți de pe fundul Oceanului Atlantic

În cursul zilei de azi, oficialii Gărzii de Coastă din SUA au fost văzuți mutand piese recuperate de pe submersibilul Titan al OceanGate, după ce o probabilă implozie „catastrofală” în apropierea epavei Titanicului i-a ucis pe toți cei cinci miliardari aflați la bordul submersibilului.

Imaginile ilustrează piesele descărcate de pe nava Gărzii de Coastă americane Sycamore și Horizon Arctic la debarcaderul din St John’s, Newfoundland. Urmează ca piesele să fie așezate „ca un puzzle” de către oficialii britanici.

Odată ce Horizon Arctic a acostat, resturile au fost rapid acoperite cu prelate mari înainte de a fi ridicate de macarale pe camioanele care așteptau. Piesele includ o secțiune mare, albă, de metal curbat, care pare să arate carcasa exterioară a submersibilului Titan.

Într-o altă imagine, o altă piesă arată cabluri, computerele de bord ale navei și alte piese mecanice. O mare parte circulară a Titanului, care părea a fi secțiunea frontală în formă de cupolă, a fost, de asemenea, recuperată.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top