Știri interne

Gestul făcut de Dinu Maxer când s-a întâlnit cu Deea: „Nu mai avea rost să ne salutăm”. Acesta a dat, din nou, nas în nas cu iubitul fostei soții

Gestul făcut de Dinu Maxer când s-a întâlnit cu Deea: „Nu mai avea rost să ne salutăm”. Acesta a dat, din nou, nas în nas cu iubitul fostei soții

Dinu Maxer și Deea Maxer continuă să se întâlnească, deoarece sunt chemați la anumite evenimente. Deși artista vine cu actualul ei iubit, fostul ei soț nu este deranjat de acest lucru și consideră că este suficient de matur, pentru a putea să gestioneze situația așa cum trebuie.

Deea Maxer și Dinu Maxer s-au întâlnit la un eveniment monden, la care ambii au fost invitați.

Artistul a venit singur, deoarece nu are o iubită, în timp ce fosta lui soție a venit însoțită de Robert Drilea, actualul ei partener.

Cei doi s-au văzut în mulțime, dar nu au mers să se salute unul pe altul. Conform declarațiilor oferite de artist, acest lucru nu s-a întâmplat din răutate sau din vreun alt motiv asemănător.

Deea și Dinu au avut o discuție cu puțin timp înainte, referitoare la fetița lor. Tocmai din acest motiv, consideră el, nu mai avea sens să discute din nou.

Mai mult decât atât, Dinu Maxer a mai precizat că nu s-a apropiat de Deea, deoarece nu a vrut să o deranjeze. Cei doi au rămas în relații bune, deoarece, la mijloc, sunt cei doi copii pe care îi au și trebuie să discute, în permanență, despre ceea ce se întâmplă cu ei.

„ Culmea este că nu am reușit să ne salutăm. Ne-am văzut reciproc, eu nu m-am dus să îi deranjez. Am văzut că ea a stat mai mult acolo, nu au venit spre noi. Înainte să ajung la eveniment, vorbeam despre cine o ia pe Maysa în weekend, așa că, nu mai avea rost să ne salutăm”, a povestit acesta, în cadrul unui interviu oferit pentru un post de televiziune.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top