Știri interne

Ce a postat Ema Oprișan pe Instagram, după ce ea și Bianca Giurcă s-au certat la Insula Iubirii: „Am găsit totul…” / FOTO

Ce a postat Ema Oprișan pe Instagram, după ce ea și Bianca Giurcă s-au certat la Insula Iubirii: „Am găsit totul…” / FOTO

Ema Oprișan și Bianca Giurcă au avur câteva neînțelegeri la Insula Iubirii, iar cele două și-au aruncat câteva vorbe urâte una către cealaltă. După ediția din urmă cu doar o seară, Ema Oprișan a postat un mesaj pe Instagram pentru Bianca Giurcă. Iată ce a pus concurenta de la Insula Iubirii pe rețelele personale de socializare!

Ema Oprișan este foarte activă pe Instagram și pe TikTok de când a participat la Insula Iubirii alături de iubitul ei, Răzvan Kovacs, iar ea postează destul de des și împărtășește multe momente cu cei care o apreciază. De această dată, concurenta de la Insula Iubirii a postat un mesaj, după ce ea și Bianca Giurcă s-au certat în emisiune.

După ce în ediția trecută s-a certat cu Bianca Giurcă, iată că acum Ema Oprișan a postat un mesaj pentru aceasta. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, concurenta de la Insula Iubirii a postat un videoclip din emisiune, iar alături de acesta a pus și un mesaj pentru Bianca Giurcă.

Se pare că cele două concurente de la Insula Iubirii au creat o prietenie frumoasă în emisiune și se înțeleg de minune una cu cealaltă.

„Dacă nu ai … caută-ți: o prietenă cu care să te cerți, o prietenă cu care sa bei, o prietenă cu care să te împaci, o prietenă cu care să dansezi de supărare, o prietenă cu care să le repeți pe toate cele de mai sus mereu. Eu am găsit totul într-o singură persoană @bianca.giurca”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Mesajul cu subînțeles postat de concurenta de la Insula Iubirii

Tot în această zi, pe rețelele personale de socializare, Ema Oprișan a postat un mesaj cu subînțeles. Concurenta de la Insula Iubirii a menționat faptul că și-a irosit din timpul ei prețios alături de oameni care nu au meritat cu adevărat asta.

„Iartă-mă, timpule, că te-am irosit pe oameni ieftini”, a fost mesajul postat de tânără pe InstaStory.

Continue Reading
To Top