Știri interne

Niculina Stoican, anunț după 30 de ani de căsnicie! Interpreta de muzică populară a spus tot

Niculina Stoican, anunț după 30 de ani de căsnicie! Interpreta de muzică populară a spus tot

Niculina Stoican a venit cu un anunț după 30 de ani de căsnicie. Interpreta de muzică populară a scos la iveală care este secretul unui mariaj de lungă durată. Artista a trecut prin mai multe perioade proaste de-a lungul relației sale cu Vasile Stănescu.

Niculina Stoican este căsătorită cu Vasile Stănescu de 30 de ani. Chiar dacă relația lor nu a fost tot timpul una roz, interpreta de muzică populară în vârstă de 51 de ani nu s-a gândit niciodată să dea înapoi, nici măcar atunci când soțul ei a înșelat-o.

Într-o declarație la Etno TV, Niculina Stoican a vorbit despre secretul care stă la baza căsniciei ei, subliniind că nu ar da relația cu soțul ei pe nicio pasiune din lume.

„Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican a trecut printr-o dramă fără precedent

În trecut, Niculina Stoican a dezvăluit că mama ei nu a susținut-o în cariera muzicală, așa cum și-ar fi dorit. Se pare că Angelica Stoican ar fi vrut să-și protejeze copiii de greutățile vieții de artist.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei. Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a povestit la un moment dat Niculina Stoican la Etno TV.

Continue Reading
To Top