Știri interne

Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii cu inelul pe care trebuia să i-l ofere Claudiei Florescu. Fanilor nu le-a venit să creadă! / FOTO

Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii cu inelul pe care trebuia să i-l ofere Claudiei Florescu. Fanilor nu le-a venit să creadă! / FOTO

Bogdan Cîrlan trebuia să-i ofere Claudiei Florescu inelul de logodnă la sfârșitul emisiunii Insula Iubirii. Ei bine, concurentul de la Insula Iubirii a vorbit acum despre ce a făcut cu acel inel. Fanilor nu le-a venit să creadă în momentul în care au văzut ce a explicat el despre acest subiect. Iată ce a postat pe rețelele personale de socializare!

Bogdan Cîrlan este mai sincer ca niciodată, iar el a vorbit recent despre ce a făcut cu inelul pe care trebuia să i-l ofere Claudiei Florescu în emisiune. Ce a postat concurentul de la Insula Iubirii pe pagina lui de Instagram.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bogdan Cîrlan a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei. Internauții au fost curioși să afle dacă i-a dat inelul Claudiei Florescu la sfârșit de emisiune.

Concurentul de la Insula Iubirii a făcut o glumă, menționând faptul că l-a dus la amanet. După această glumă, acesta a precizat faptul că nu poate spune ce a făcut, deoarece emisiunea nu s-a terminat încă.

„L-am lăsat amanet… Glumesc, urmărește până la final și vei afla răspunsul”, a scris el la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

A picat concurentul în ispită la Insula Iubirii?
În urmă cu doar câteva zile, în cadrul unei sesiuni desfășurate de Claudia Florescu pe rețelele ei de socializare, un internaut i-a spus concurentei de la Insula Iubirii că nu are cum să pice Bogdan Cîrlan în ispită la emisiune, deoarece are ispita lângă el, adică pe ea. Fără a sta prea mult pe gânduri, antrenoarea de fitness a dat un răspuns neașteptat.

„Niciodată să nu spunem niciodată”, a scris Claudia Florescu la postarea pe care a făcut-o recent pe InstaStory.

Cu toate că nu a spus exact dacă iubitul ei a picat sau nu în ispită la Insula Iubirii, Claudia Florescu a dat un răspuns subtil, iar acum fanii lor își pun foarte multe semne de întrebare despre emisiune.

Continue Reading
To Top