Mariana Guțu a fost ucisă. Femeia era iubită de toată lumea, mare durere

Știri interne

Mariana Guțu a fost ucisă. Femeia era iubită de toată lumea, mare durere

Mariana Guțu a fost ucisă. Femeia era iubită de toată lumea, mare durere

O femeie de 57 de ani, din comuna Baia de Fier (Gorj), contabilă la Primăria din localitate, a fost ucisă, duminică, 23 iulie 2023, de concubin. Mariana Guțu ducea o viață grea cu bărbatul, consumator de alcool.

Mariana Guțu (57 ani) avea o viață destul de dificilă cu bărbatul în vârstă de 55 ani, consumator de alcool. Victima a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, iar criminalul a anunțat singur la Poliție fapta comisă.

Conflictul care a condus la comiterea crimei a fost unul spontan, susțin oamenii legii.

„La data de 23 iulie, Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apel de urgență de un bărbat, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa. La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din județul Argeș, în timp ce se afla la locuința concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuțit. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Bănuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun în cauză“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliției al Județului Gorj.

Suspectul urmează să fie prezentat instanței de judecată a Tribunalului Gorj, în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Vecinii femeii sunt șocați

Vecinii femeii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că aceasta era o persoană liniștită.

Femeia a încercat să își refacă viața după ce a rămas văduvă. Victima l-a cunoscut pe criminal pe Internet și au început o relație.

Mariana Guțu a mai trecut printr-o situație foarte grea. Fiica acestuia a murit de cancer osos.

Continue Reading
To Top