Știri interne

Discursul emoționant al Dani Oțil la nuntă

Discursul emoționant al Dani Oțil la nuntă

Dani Oțil a ținut un discurs memorabil la propria sa nuntă. A adresat cuvinte de recunoștință invitaților, inclusiv socriilor, un gest care a stârnit uimirea tuturor. Cu umorul său caracteristic, prezentatorul a reușit să insufle veselie și să stârnească zâmbete printre cei prezenți.

La propria sa nuntă, Dani Oțil a emoționat asistența cu un discurs dedicat socrilor săi. El și Gabriela, care au o relație frumoasă de 5 ani, au ales să își oficializeze legătura prin căsătorie religioasă. Cei doi și-au pus amprenta personală pe organizarea evenimentului, iar Dani a adus zâmbete pe chipurile invitaților prin glumele pe care le-a împărtășit.

Buftea este locul de desfășurare al unei mari petreceri, acolo unde Dani Oțil și încântătoarea sa soție, Gabriela, au ales să-și celebreze nunta. În atmosfera de veselie adusă de invitați, gata să sărbătorească dragostea cuplului, prezentatorul a ales un moment de pauză pentru a ține un discurs în fața tuturor.

Ieri, 30 iulie, la doi ani după cununia civilă, Dani și Gabriela Oțil au celebrat nunta religioasă și au organizat o petrecere fastuoasă la un restaurant. Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin din sectorul 1, urmată de petrecerea în Buftea, la un restaurant amplasat pe malul lacului.

Dani Oțil a ales să își exprime sentimentele în fața invitaților printr-un discurs. A început prin a mulțumi tuturor celor prezenți pentru participarea la eveniment, iar apoi a transmis un mesaj emoționant adresat socrilor săi.

Dani Oțil a vorbit deschis în discursul său, dezvăluind motivele pentru care a ales să se căsătorească. A dorit o ceremonie alături de soția sa și nașii lor, astfel că le-a mulțumit invitaților care au fost alături de ei la eveniment. Prezentatorul a stârnit amuzament cu glume despre propria vârstă și i-a mulțumit soției sale, Gabriela Oțil, pentru că a acceptat să se căsătorească cu el. În plus, a ținut să le mulțumească în mod special socriilor săi pentru că i-au dat naștere soției sale.

„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.

Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a spus Dani Oțil.

Continue Reading
To Top