Conversații halucinante între criminala din Mangalia și iubitul victimei! Ce au discutat, la scurt timp după crimă: "Nu te mai iubește, Sergiu"

Știri interne

Conversații halucinante între criminala din Mangalia și iubitul victimei! Ce au discutat, la scurt timp după crimă: “Nu te mai iubește, Sergiu”

Conversații halucinante între criminala din Mangalia și iubitul victimei! Ce au discutat, la scurt timp după crimă: “Nu te mai iubește, Sergiu”

Ce a făcut criminala din Mangalia, la scurt timp după ce a ucis-o cu bestialitate pe prietena ei cea mai bună, Alina. Unde a mers tânăra, imediat după teribila faptă care a șocat România. Informațiile furnizare de oamenii legii care se ocupă de cercetarea cazului.

Deși au plecat împreună pentru a strânge bani muncind pe litoral, cele două prietene au ajuns din confidente „dușmani”. De la ceartă la crimă se pare că a fost doar un pas.

Ce a făcut criminala din Mangalia, la scurt timp după ce a ucis-o cu bestialitate pe Alina

Se pare că suspecta a atacat-o pe Alina cu bestialitate, bătând-o până la desfigurare, iar apoi folosind un cuțit pentru a o ataca în mod repetat. După săvârșirea crimei, tânăra a adoptat o strategie macabră pentru a încerca să ascundă dovada faptei teribile.

Imediat după ce și-a ucis prietena, tânăra a introdus trupul neînsuflețit într-un troler și a chemat un taxi pentru a-l transporta din fața hotelului. Fără să suspecteze ce se află în bagaj, taximetristul i-a fost de ajutor și a urcat trolerul în portbagajul mașinii.

Camerele de supraveghere au surprins momentul cutremurător în care suspecta căra trolerul prin parc și l-a abandonat sub o bancă, sperând să scape de toate legăturile cu fapta ei oribilă. Corpul neînsuflețit al Alinei a fost descoperit mai târziu de către un bărbat care se îndrepta spre o sesiune de pescuit, moment în care autoritățile au fost alertate cu privire la tragedie.

Însă, cu toate eforturile sale de a șterge orice urmă a crimei, anchetatorii au fost rapizi și eficienți în identificarea și reținerea tinerei la locul de muncă, acolo unde încerca să își continue ziua ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Motivul crimei

Potrivit detaliilor dezvăluite de anchetatori, se pare că motivul şocantei crime a fost declanşat de o infidelitate a Alinei, care ar fi avut o aventură în afara relaţiei sale cu iubitul. Îngrozită de dezvăluirea acestei trădări, tânăra criminală, prietena cea mai apropiată a victimei, s-ar fi simţit trădată la rândul său, întrucât făcea parte din planul de acoperire a aventurii.

Din păcate, această minciună şi trădare au dus la o confruntare devastatoare între cele două prietene, escaladând într-o explozie de furie şi violenţă, care a condus la uciderea Alinei.

Continue Reading
To Top