Știri interne

Horoscop 5-12 august 2023, cu Mariana Cojocaru. “Degetul lui Dumnezeu” aduce noi începuturi la Tauri, Scorpionii au o cotitură pe destin

Horoscop 5-12 august 2023, cu Mariana Cojocaru. “Degetul lui Dumnezeu” aduce noi începuturi la Tauri, Scorpionii au o cotitură pe destin

Horoscop 5-12 august 2023, cu Mariana Cojocaru. Săptămâna aceasta este una plină de evenimente astrale foarte importante, cu chestiuni inedite, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Avem un Soare în Leu, cu o încărcătură aparte şi avem un aspect numit Degetul lui Dumnezeu – un fel de triunghi unde Soarele este în vârf.

Revin evenimente care ţin de trecutul nostru, aşadar discutăm despre lecţii de viaţă. Şi nu o facem oricum, ci retrograd.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Berbec
Trebuie să fie cu ochii pe ceea ce înseamnă sentimente, copii, neîmplinirile din familie. Astrele au un plan pentru aceşti nativi, iar mulţi vor fi bulversaţi de aceste schimbări. Punctele centrale sunt uşor de descifrat, este vorba despre deschiderea unor răni din trecut ascunse, de care credeați că ați scăpat și acum vă surprind. Perioada aceasta îl vulnerabiliează pentru a fi mai sensibil, mai sentimental.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Taur
Poate avea provocări noi, proiecte noi şi interesante, de mare substanţă. Nu este nimic şubred aici, urmează o perioadă bună, în care vor atinge multe obiective. Unele proiecte prind contur în septembrie, altele spre finalul anului. Există un soi de început de drum. Poate părea dificil, dar la final va fi bine, culegeți roadele muncii. Taurul va acumula experienţă în carieră. Atenţie la familie şi la relaţii, pentru că lucrurile scârțâie aici și trebuie să le reparați.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Gemeni
Pot avea parte de anumite aventuri, încercări din care vor avea multe de învățat. Universul le aduce în cale cele mai interesante evenimente, care îi vor surprinde în cel mai plăcut mod.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Rac
Atenţie la locul de muncă, la carieră! Urmează o perioadă complexă, ce le va ridica multe semne de întrebare acestor nativi. Lucrurile neînţelese nu îl ajută pe Rac să înainteze, motiv pentru care va avea nevoie de ajutor din partea celorlalți.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Leu
Primeşte un plus de energie de la Soare. Poate apărea inspiraţia în calea lor. Astfel, pot da naștere unui lucru care îi mobilizează, care îi ajută să finalizeze sarcini importante.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Fecioară
Nativii Fecioară sunt mai dinamici decât de obicei. Au un plus de tinerețe, de avânt, dorința de a comunica, de a călători și de a face anumite lucruri încât să le fie lor cât mai bine. Trec prin tot soiul de dușuri emoțional și trec de la o stare la alta cu viteza luminii.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Balanță
În această săptămână vor încerca să se simtă cât mai bine și cât mai confortabil în pielea lor. Nu le va fi ușor. Urmează încă o săptămână cu multe întrebări, în special pentru nativii Balanță născuți în cel de-al treilea decan.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Scorpion
Se poziționează în această săptămână într-o structură nouă de destin. Pentru unii înseamnă o combinație între apă dulce și apă sărată, o combinație de dușuri scoțiene. Schimbă ceva, dar sunt exact în momentul de cotitură pe destin și nu pot să facă schimbările decât înțelegând exact care este destinația corectă în viața lor.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Săgetător
Este o perioadă de meditație asupra a ceea ce vor să facă. O nouă perspectivă, iar meditația îi poate ajuta să se ilumineze, să vadă lucrurile într-o altă lumină și cu o altă perspectivă.

Citește continuarea pe ANTENA 3

Continue Reading
To Top