Știri interne

Noi informații în cazul crimei din Mangalia. Ce i-a făcut Loredana Alinei este cutremurător

Noi informații în cazul crimei din Mangalia. Ce i-a făcut Loredana Alinei este cutremurător

Ceea ce trebuia să fie o vară pe litoral s-a transformat într-un coșmar pentru Alina Elena, o fată în vârstă de 18 ani, care a „căzut” victimă unei crime îngrozitoare. Tânăra a venit în Mangalia, alături de cea mai bună prietenă, pentru a petrece o vacanță de neuitat, muncind totodată, dar, din păcate, această escapadă a avut un sfârșit tragic și neașteptat.

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Au apărut noi detalii legate de întâmplarea din Constanța, care a avut loc la data de 6 august 2023. Ei bine, Loredana Atănăsoaie, principala suspectă în acest caz, care şi-a recunoscut deja faptele şi a fost arestată preventiv, s-ar fi putut afla sub influența substanțelor interzise la momentul crimei. Totodată, s-a aflat și motivul adevărat pentru care ​Loredana a desfigurat-o pe Alina, după ce a ucis-o.

Potrivit informațiilor oferite de Gândul.ro, Alina a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în ceafă, asta după care a fost întoarsă și desfigurată cu sălbăticie.

Se știe deja că cele două s-ar fi certat, sâmbătă seara, pentru că Alina îşi înşela iubitul, iar cea mai bună prietenă nu ar mai fi fost dispusă să mintă pentru ea. În acest fel, în urmă crimei, un pescar din Mangalia a descoperit cadavrul Alinei, în cursul dimineții de duminică. Acesta a precizat că victima „era chircită sub o bancă”, iar „fața nu i se mai cunoștea, avea înțepături la gât”.

La scurt timp după intervenția medicilor legiști, s-a stabilit faptul că tânăra fusese ucisă cu aproximativ cinci ore înainte de a fi găsită, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală după autopsie

Din anchetă realizată până în momentul de față, Alina Elena, victima, a fost ucisă în camera de hotel cu mai multe lovituri de cuțit în ceafă, tranșată și transportată la aproximativ 30 de minute după deces chiar în parcul în care a fost descoperită.

Ei bine, acest fapt explică lipsa urmelor de sânge din taxiul în care a fost urcată valiza în care era cadavrul.

În același timp, bărbatul care a descoperit cadavrul, a fost șocat de modul în care a fost mutilată victima și a izbucnit în plâns.

„Fata era chircită sub bancă (…), era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. (…) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă …, nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături (…). Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici”, le-a spus bărbatul jurnaliştilor din presa locală din Constanța.

Continue Reading
To Top