Știri interne

Oana Monea este într-o relație?! Ce fotografie misterioasă a postat ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea este într-o relație?! Ce fotografie misterioasă a postat ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea este una dintre cele mai apreciate ispite din sezonul al șaptelea, de la Insula Iubirii. Blondina intrat în rol perfect și a reușit să-l facă Marius Moise să se îndrăgostească de ea și să-i ofere atenție în competiție.

Oana Monea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar un urmăritor a fost curios să afle dacă a reușit cineva să-i fure inima. Ispita de la Insula Iubirii nu a vrut să ofere un răspuns concret, însă a postat o imagine în care apare alături de un bărbat misterios, cel mai probabil noul ei iubit.

Oana Monea le-a transmis urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea, astfel că blondina nu este pretențioasă în alegerea partenerului și ține cont de câteva detalii importante.

”Cum ar trebui să fie bărbatul din viața mea sau cum este… trebuie să fie un om bun, un om bun cu mine, dar și cu oamenii din jur. Atât!”, a declarat Oana Monea pe contul ei personal de Instagram.

Motivul pentru care Oana Monea a participat la Insula Iubirii

Oana Monea a mărturisit în exclusivitate pentru SpyNews.ro a hotărât să participe ca ispită la Insula Iubirii imediat după ce s-a despărțit de iubitul ei deoarece a vrut să treacă mai repede peste perioada dificilă.

”Este drept ca m-am hotărât să reparticip imediat după o despărțire pentru ca știam ca mă va face sa trec mai ușor prin acea perioada. Era contextul perfect pentru a mă rupe complet de realitatea de acasă.

A fost o perioadă aglomerată și la nivel de business, unde am trecut printr-o schimbare majoră, dupa un an de muncă din greu. Aceștia au fost factorii care au contribuit la luarea deciziei”, a declarat Oana Monea, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Continue Reading
To Top