Știri interne

Banc: ”Bulă se întoarce de la cârciumă, puțin băut”. Continuarea te va face să râzi în hohote

Banc: ”Bulă se întoarce de la cârciumă, puțin băut”. Continuarea te va face să râzi în hohote

Bancurile și glumele au o istorie lungă și mereu au fost folosite pentru a-i ajuta să oameni să fie mai fericiți. Ele se spun în numeroase contexte, iar cele cu Bulă sunt cunoscute de toată lumea, fiind un personaj atât de popular.

Bancurile ne oferă o stare de bine și ne aduc multă bucurie în suflete. Pentru o porție sănătoasă de răs, ai nevoie de câteva glume care să te ajute. Pentru și mai multă bună-dispoziție, le poți împărtăși cu prietenii sau colegii de la birou.

Bulă este un personaj cunoscut în folclor, fiind folosit pentru glume sau bancuri. Ele sunt amuzante și astfel că ne fac să râdem în hohote și reușesc să ne bine-dispună.

Bulă se întoarce de la cârciumă, puțin băut.

– Pune masa, Bubulino, că mi-e o foame! Stă el la masă, când aude un zgomot. Iese pe balcon și găsește un tip numai în cămașă și chiloți.

– Ce faci, mă, la mine pe balcon?

– Domnule, fii rezonabil. Nu face scandal, te implor! Am avut și eu o aventură la etajul de mai sus. A venit bărbatul acasă, ce să fac?! Am coborât pe balcon la dumneavoastră!

– Bată-te să te bată! Nevastă, ia adu o pereche de pantaloni de-ai mei să poată pleca omul acasă! Zis și făcut, individul pleacă, cei doi soți se culcă. Pe la jumătatea nopții, sare Bulă din pat și își ceartă nevasta:

– Ce ai omule, ce ți-a venit?

– Bubulino, abia acum mi-am adus aminte că stăm la ultimul etaj!

Alte bancuri haioase cu Bulă

La școală profesoara lui Bulă dă clasei să facă drept temă, o propoziție cu expresia: „mama e numai una”. Următoarea zi la școală profesoara îi întreabă pe colegii lui Bulă ce propoziții au făcut cu „mama e numai una”:

-Ionel, tu ce ai scris?

-Păi, când am fost bolnav mama a stat tot timpul lângă mine, mama e numai una.

-Bravo! Dar tu Georgele, ce ai scris?

-Când nu știam să fac un exercițiu la matematică mama m-a ajutat, mama e numai una.

-Excelent! În sfârșit a venit și rândul lui Bula.

-Și tu Bulă, ce ai scris?

-Păi eu când am ajuns ieri acasă, îmi era tare foame și am întrebat-o pe mama ce e de mâncare, iar ea mi-a zis ca sunt două chiftele în frigider, am deschis frigiderul si am strigat: Mamă e numai una!

————————–

Unde mergi Bulă?
– La cor!
– Și ce faci acolo?
– Bem coniac și jucăm table!
– Și când cântați?
– Pe drum, la întoarcere!

Continue Reading
To Top