Știri interne

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a fost la înmormântarea mamei. Prezentatoarea TV are o relație tensionată și cu fratele ei mai mic: „în adâncul sufletului meu…”

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a fost la înmormântarea mamei. Prezentatoarea TV are o relație tensionată și cu fratele ei mai mic: „în adâncul sufletului meu…”

Gabriela Cristea a decis să plece de acasă la 18 ani și tot atunci și-a luat viața în propriile mâini. Prezentatoarea TV spune că nu a mers la înmormântarea mamei sale, știind că relația dintre ea și familia este mult prea tensionată, iar prezența ei ar fi agitat și mai mult spiritele.

Gabriela Cristea spune că mereu au fost tensiuni în familia ei și că a ales să facă ceea ce îi place, chiar dacă părinții s-au opus și, în timp, relația cu mama și tatăl său a devenit tot mai rece. Vedeta a povestit că nu a fost la înmormântarea mamei sale și, în ciuda conflictelor, a suferit atunci când a aflat că a murit.

Gabriela Cristea a povestit că mereu s-a simțit privită de familie ca oaia neagră, fiind primul copil al părinților ei. Vedeta are un frate mai mic și spune că nici cu el nu are o relație prea apropiată. Prezentatoarea a declarat că s-a temut că ar putea fi bătută dacă ar fi mers la înmormântare, mai ales că în acea perioadă, atât tatăl, cât și fratele său, nu acceptaseră faptul că, la 18 ani, Gabriela Cristea a decis să își ia viața în propriile mâini.

„Am fost o oaie neagră a familiei, doar pentru faptul că m-am născut fată, și nu băiat (….) Nu am fost la înmormântarea mamei pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și, sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură că aici s-ar fi ajuns. Hai să nu intrăm în amănunte de la cine…Am întâlnirile mele cu ea și vorbesc foarte des cu ea”, a spus Gabriela Cristea, în podcastul Acasă la Măruță.

Gabriela Cristea își descria familia ca fiind una tradiționalistă și că nu au putut accepta vreodată faptul că își dorea altceva față de așteptările pe care le aveau părinții. Prezentatoarea TV spune că mama ei ar fi putut să facă ceva diferit, mai ales în perioada în care tatăl vedetei era violent cu ea.

„Provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mama avea un soi de independență financiară, care i-ar fi permis să stea de la egal la egal cu tatăl meu. Ea provenea, însă, dintr-o familie care nu-i permitea asta, iar eu am propus revoluția în familie. În adâncul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea. Când a murit mama aveam 37 de ani. Și acum sufăr după ea. Eu nu am cu cine vorbi în afară de soțul meu”, a mai spus prezentatoarea TV.

Continue Reading
To Top