Cupluri de zodii care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Și la tribunal se ceartă"

Lifestyle

Cupluri de zodii care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: “Și la tribunal se ceartă”

Cupluri de zodii care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: “Și la tribunal se ceartă”

Numerologul Mihai Voropchevici a discutat în cadrul emisiunii “Adevăruri Ascunse” despre cuplurile din zodiac care se confruntă frecvent cu conflicte.

În timpul emisiunii “Adevăruri Ascunse”, Mihai Voropchevici a prezentat mai multe cupluri din zodiac care tind să aibă numeroase neînțelegeri. Potrivit lui, deși unii nativi pot crede că timpul va rezolva automat toate problemele și că maturizarea îi va calma, realitatea este că uneori lucrurile devin mai complicate odată cu trecerea anilor.

Berbec și Capricorn:

“Nerăbdarea și impulsivitatea Berbecului nu se potrivesc niciodată cu grija exagerată și cu sensibilitatea Capricornului, care tinde să caute armonie și liniște. Acești doi sunt ca uleiul și apa – la început se pot amesteca puțin, dar treptat încep să se separe. Fiecare are propriul său mod de abordare. Capricornul se ocupă de probleme cu rezervă, în timp ce Berbecul merge direct la subiect și vrea să rezolve totul imediat. Aceasta poate duce la frustrarea Capricornului și la multe conflicte în cuplu.”

Taur și Vărsător:

“Taurul este conservator, mai ales în ceea ce privește tradițiile în relații. El pune accent pe discuții despre bani, planificarea viitorului alături de partener și urmează regulile stabilite de societate. Pe de altă parte, Vărsătorul preferă să nu se supună regulilor și să-și urmeze propria cale. El abordează lucrurile fără să le planifice prea mult și își exprimă nemulțumirile prin confruntare, ceea ce poate deranja Taurul, care preferă discreția. O comunicare deschisă și sinceră ar putea rezolva aceste diferențe.”

Gemeni și Pești:

“Peștii încearcă să înțeleagă partenerul lor, dar uneori se simt copleșiți de incoerența, neliniștea și comportamentul imprevizibil al Gemenilor în exprimarea sentimentelor și gândurilor. Aceste diferențe pot duce la conflicte interne pentru Pești, care sunt adepții conversațiilor profunde și a tuturor formelor de comunicare. Gemenii pot comunica eficient, dar Peștii pot să nu înțeleagă întotdeauna cursul firesc al lucrurilor, fiind mai orientați către utopie.”

De asemenea, numerologul a menționat că nativii din zodia Capricorn pot avea certuri intense cu cei din zodiile de aer.

“Capricornul poate intra în conflicte frecvente cu nativii din zodiile de aer. Se poate certa în mod special cu Balanța, dacă aceasta are o personalitate volatilă. De asemenea, pot exista confruntări puternice între Capricorn și Vărsător, care pot duce chiar la despărțire. Acești doi se pot certa și în instanță, unde Capricornul poate să îi reproșeze lui Vărsătorul diverse aspecte”, a subliniat Mihai Voropchevici.

Continue Reading
To Top