Zodia care va trece printr-o cumpănă în această toamnă. Nativii vor depăși cu greu acest obstacol

Lifestyle

Zodia care va trece printr-o cumpănă în această iarnă. Nativii vor depăși cu greu acest obstacol

Zodia care va trece printr-o cumpănă în această iarnă. Nativii vor depăși cu greu acest obstacol

O zodie din Horoscop are mari șanse să piardă o persoană apropiată în această iarnă. Se poate să nu fie vorba de deces, ci mai degrabă, în cazul unor nativi, de o despărțire ce îi va afecta pe termen lung. Urmează o perioadă în care trebuie să fie foarte puternici. Care este zodia ghinionistă a Horoscopului în acest sezon?

Astrele au un ghinionist în iarnă anului 2023. Un nativ va pierde pe cineva drag în perioada ce urmează. Despărțirea se anunță una dureroasă. Ei trebuie să fie puternici, se anunță o perioadă grea.

Zodia care va trece printr-o cumpănă în această iarnă
Berbec

Zodia Berbec este una dintre cele mai misterioase zodii dintre cele 12 din întreg Horoscopul. Ei bine, extrem de încăpățânat și întreprinzător, nativul Berbec își urmează propriul drum. Un nativ al acestei zodii este vioi, întreprinzator și plin de entuziasm pentru tot ce e nou.

De cele mai multe ori cutezător, deseori naiv, Berbecul este plin de idei, are inițiativa și trece imediat la acțiune, pentru că vrea totul cât mai repede. Nativul Berbec se simte în largul sau în situații clare, nu-i plac ocolișurile și ambiguitățile. Acest nativ decide fără drept de apel, este foarte rațional, vrea și poate conduce. El are aptitudini tehnice și practice.

În unele momente, nativul Berbec poate fi brutal, furios, certăreț. Este un subaltern nerăbdător, recalcitrant și incomod, care începe multe lucrări dar nu le termină. Dacă nu-și poate stapâni impulsurile, Berbecul se poate lăsa târât în aventuri riscante.

Ei sunt nativii care vor depăși cu greu acest obstacol

Pentru Berbeci astrele nu vin cu vești prea bune în această iarnă. Acești nativi se vor afla într-un mare impas. Ei vor primi una dintre cele mai dure lovituri ale vieții. Se pare că perioada ce urmează se vor confrunta cu pierderea unei persoane apropiate.

Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat moartea ei, ci plecarea din viața lor, o despărțire. Fie că este vorba de un membru al familiei sau de partenerul de relație, suferința va fi aceeași.

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de multă suferință și vor trece foarte greu peste acest moment. Această pierdere va fi o experiență din care trebuie să iasă și mai puternici decât sunt deja.

Continue Reading
To Top