Știri interne

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au făcut anunțul. A vrut să se afle de la ei

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au făcut anunțul. A vrut să se afle de la ei

De câteva luni bune, Sânziana Negru și actorul Ștefan Floroaica formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Deși nu a vorbit prea multe până acum despre relația cu partenerul ei, concurenta de la America Express face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre povestea lor de iubire. Deja au trecut și la pasul următor în relație.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt împreună de mai bine de jumătate de an, iar povestea lor de dragoste pare să avanseze de la o zi la alta. De puțin timp cei doi s-au și mutat împreună și sunt deja ca o familie, însă sunt destul de discreți în declarații atunci când vine vorba despre relația lor.

Cu toate astea, am întâlnit-o pe Sânziana Negru la un eveniment monden, acolo unde concurenta de la America Express a vorbit și despre relație de iubire cu protagonistul din serialul Lia – Soția soțului meu. Vedeta ne-a mărturisit că relația lor merge foarte bine și totul este așa cum trebuie.

Întrebată dacă au planuri de viitor, dacă se gândesc la o logdnă sau o căsătorie, Sânziana Negru ne-a mărturisit că momentan nu s-au gândit atât de departe.

”Relația merge foarte bine, suntem foarte bine. Ador întrebările astea, îmi plac maxim, nu ne-am gândit atât de departe”, a spus Sânziana Negru pentru Spynews.ro.

Care sunt motivele care duc la ceartă în relația lor
Nu există cuplu care să nu se certe sau cel puțin care să nu aibă anumite discuții în contradictoriu. Bineînțeles că aceste discuții mai aprinse există și în cuplul Sânziana Negru-Ștefan Floroaica, iar concurenta de la America Express spune că da, există anumite certuri, dar care nu sunt neapărat din motive serioase.

Ea afirmă că mai degrabă se ceartă din nimicuri, însă se împacă la fel de rapid. O bucură faptul că nu ajung să se certe pentru lucruri mai serioase.

”De la ce ne certăm, nu știu dacă sunt lucruri care-mi vin acum în cap, dacă e ceva anume de la care ne certăm. Sunt nimicuri, cred că cel mai important este că nu ne certăm de la lucrurile care contează cu adevărat, iar asta ne bucură pe amândoi”, a mai zis concurenta de la America Express.

Continue Reading
To Top