Știri interne

Câștigătorii America Express 2023

Câștigătorii America Express 2023

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigător America Express, după o finală tensionată în care au concurat cu frății Alexia și Aris Eram.

Acest sezon America Express a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina.

Se știa deja cine va câștiga

Informația a fost dezvăluită acum ceva timp, chiar de către jurnalistul Dan Medișanu, care s-a stins din viață între timp.

Se pare că cele două creatoare de conținut au fost cazate chiar la o prietenă a regretatului gazetar, după cum a dezvăluit acesta pe rețelele de socializare.

“Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express !!! Cine a zis că ‘el mundo es un panuelo’ (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express.

Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice.

Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare?”, a scris jurnalistul Dan Medișanu, în urmă cu câteva luni, notează romaniatv.net.

Cele nouă echipe care au acceptat provocarea au fost Alexia & Aris Eram, George Tănase & Ionuț Rusu, Iulia Albu & Mike, iubitul ei, Romică Țociu & Cătălin, fiul său, Giulia Anghelescu & soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Sânziana Negru & Laura Giurcanu și Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

Competiția a fost una strânsă, însă numai o singură echipă este cea care a obținut marele premiu. Confruntarea finală se dă între echipele Alexia & Aris Eram și Laura Giurcanu & Sânziana Negru.

Continue Reading
To Top