Media/TV

Cine este femeia care a crescut-o pe Gina Pistol. Vedeta a fost abandonată la 3 zile din viață

Cine este femeia care a crescut-o pe Gina Pistol. Vedeta a fost abandonată la 3 zile din viață

Gina Pistol se bucură acum de o familie minunată împreună cu Smiley. Cei doi au o fetiță, pe Josephine, iar prezentatoarea TV trăiește o viață desprinsă parcă din filme. Însă nu a fost mereu așa.

În trecut, vedeta a suferit mult după ce a fost abandonată de mama ei, când avea doar trei zile. Femeia care a crescut-o a fost bunica ei, care acum mărturisește emoționanta povestea de viață a nepoatei sale.

Bunica Ginei Pistol a dezvăluit că a crescut-o pe celebra prezentatoare de când aceasta avea trei zile, după ce mama sa a decis să o abandoneze.

Copilăria ei nu a fost deloc ușoară, fiind nevoită ca de la vârsta de șase ani să se ocupe de treburi gospodărești și de îngrijirea fratelui Paul, cu cinci ani mai mic decât ea.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol în urmă cu mai mulți ani pentru Libertatea.

Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu părinții ei, divorțați de pe vremea când ea avea doar șapte ani. Soția lui Smiley a mărturisit că a apelat la ajutorul unui terapeut pentru a-și rezolva problemele emoționale pe care le-a dobândit din relația defectuoasă cu părinții ei.

După de au decis să divorțeze, părinții Ginei s-au luptat o lungă perioadă prin tribunale pentru custodia ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea a fost lăsată în grija unei femei, moment în care s-a simțit abandonată și singură. Deși au trecut ani de zile de atunci, Gina recunoaște că nici în prezent nu a reușit să se apropie emoțional de părinții ei.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. Iar cu mama… o iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională.

Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie.

Și nu am nicio legătură emoțională. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel”, a povestit prezentatoarea TV în podcastul lui Damian Drăghici.

Continue Reading
To Top