Sanatate

Leac pentru dependenții de alcool. Lidia Fecioru: „O singură linguriță…”

Leac pentru dependenții de alcool. Lidia Fecioru: „O singură linguriță…”

În căutarea alternativelor naturale pentru a ajuta în combaterea dependenței de alcool, specialistul în plante medicinale Lidia Fecioru oferă un sfat valoros: floarea de nuc. Conform experțizei sale, acest remediu poate fi de ajutor real pentru persoanele care se confruntă cu această problemă. Iată detaliile!

Remediul natural pentru combaterea dependenței de alcool. Lidia Fecioru dezvăluie care este leacul minune

Lidia Fecioru dezvăluie că floarea de nuc poate fi un posibil remediu în lupta împotriva dependenței de alcool. Important este modul de preparare și administrare a acestui leac, deoarece acești doi factori influențează rezultatele pe care remediul le va avea odată ce va fi consumat.

Lidia Fecioru oferă o explicație cu privire la faptul că floarea de nuc, recoltată în timpul înfloririi, trebuie să fie uscată și apoi măcinată până se obține o pulbere.

Această pulbere are multiple moduri de utilizare și poate fi consumată zilnic. Poate fi amestecată în ceai sau ciorbă, fiind suficientă o singură linguriță. Cu toate acestea, Lidia Fecioru avertizează cu privire la importanța de a nu depăși doza recomandată, deoarece nucul conține iod.

Floarea de nuc se prezintă ca o alternativă naturală utilă pentru cei care se luptă cu dependența de alcool. Este crucial să respectăm sfaturile și dozele stabilite de specialiști pentru a preveni eventuale reacții adverse.

„Atunci când înflorește nucul, strângem floarea de la el, care seamănă cu o omidă, o lăsăm la uscat și o zdrobim până se transformă în praf. Consumăm în fiecare zi din acest praf. Poate fi amestecat în ceai, în ciorbă, în orice. Este praful magic. Nu trebui consumat foarte mult, o singură linguriță este suficient. Nucul conține iod și nu este recomandată să luăm o doză prea mare”, a declarat Lidia Fecioru, în platoul unei emisiuni televizate.

Simptomele dependenței de alcool

Simptomele dependenței de alcool pot varia în funcție de severitatea problemei, dar pot include următoarele:

Consum crescut de alcool: persoanele care dezvoltă dependența de alcool tind să consume din ce în ce mai multă băutură pentru a obține aceeași senzație de euforie sau pentru a evita simptomele de sevraj.

Nevoia constantă de a bea: persoanele dependente de alcool simt o nevoie imperioasă de a consuma alcool și pot fi greu de oprit odată ce au început să bea.

Neglijarea responsabilităților: dependența de alcool poate duce la neglijarea obligațiilor personale, profesionale sau sociale. Persoanele pot să își piardă locurile de muncă, să aibă probleme în relații și să ignore responsabilitățile familiale.

Creșterea toleranței: persoanele cu dependență dezvoltă o toleranță crescută la alcool, ceea ce înseamnă că au nevoie de cantități din ce în ce mai mari pentru a obține același efect.

Preocupare constantă cu alcoolul: gândurile și acțiunile unei persoane devin dominante în căutarea și consumului de alcoolul.

Simptome de sevraj: atunci când nu consumă alcool, persoanele dependente pot suferi de simptome de sevraj, cum ar fi tremurul, transpirația excesivă, anxietatea, insomniile sau chiar convulsiile.

Continue Reading
To Top