Faxnews

A fost internat de urgență! Verdictul medicilor

Media/TV

A fost internat de urgență! Verdictul medicilor

A fost internat de urgență! Verdictul medicilor

Larisa UDilă și Alexandru Ogică trec prin momente grele după ce fostul fotbalist a ajuns, de urgență, la spital. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare el poartă masca de oxigen, semn că are nevoie de aer pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Larisa Udilă trăiește momente de panică în vacanță, după ce soțul ei a ajuns la spital. Ei au mers la urgențe și se pare că Alexandru Ogică a avut nevoie de oxigen din partea medicilor pentru ca starea lui să se îmbunătățească.

Larisa Udilă, la spital cu soțul ei

Larisa Udilă a mers în vacanță alături de soțul ei, Alexandru Ogică și fiul lor, Milan în Grecia, unde ar fi avut parte de o vacanță de vis. Aceștia s-au bucurat de tot ce le oferă peninsula și au făcut numeroase activități, însă un moment avea să le umbrească toată vacanța.

Pe rețelele de socializare, Larisa Udilă a postat un videoclip în care soțul ei poartă mască de oxigen, ei aflându-se la un spital din Grecia. Alexandru Ogică se confruntă cu probleme de sănătate, iar șansele să fi luat un virus chiar în timpul vacanței sunt destul de mari. Influencerița a menționat că soțul ei este alergic, astfel că situația s-a înrăutățit destul de grav.

”Momente teribile”, a scris Larisa Udilă la secțiunea de InstaStory.

Larisa Udilă a avut parte de momente de panică în Italia

Într-o vacanță anterioară pe care au avut-o cei doi îndrăgostiții, Larisa Udilă a avut parte de momente de panică. Influencerița a menționat pe rețelele de socializare că este speriată de fulgere, iar o furtună se apropia în zonă în care se afla. A menționat că s-a panicat, având o fobie extrem de mare.

„Puțin de tot am ieșit afară cu Ogi și a început furtuna. Deci fulgeră cum n-am văzut în viața mea, pur și simplu tot cerul se lumina… am leșinat… și în drum spre casă, fix în intersecția înainte de blocul nostru, a luat foc o clădire, cred că de la fulgere, deci nu înțelegeți panica, adică…”, a mărturisit influencerița.

Continue Reading

Mai multe Media/TV

To Top