Faxnews

A murit Dimitrie Popescu

Media/TV

A murit Dimitrie Popescu

A murit Dimitrie Popescu

Doliu în sportul românesc! Federația Română de Canotaj anunță decesul marelui campion olimpic Dimitrie Popescu, la vârsta de 62 de ani, scrie adevărul.ro. Acesta s-a stins din viața în propria locuință, la Bușteni.

Când a murit Dimitrie Popescu

Decesul a survenit sâmbătă după-amiază, în locuinţa personală de la Buşteni. În ultimele patru zile, Dimitrie Popescu a fost prezent la Campionatul Naţional de Fond de la Snagov. Fostul mare campion olimpic la canotaj avea 62 de ani.

“Cel mai valoros trofeu din carieră a fost titlul olimpic cucerit în 1992, la Barcelona”

„Federația Română de Canotaj anunță cu tristețe decesul marelui campion olimpic Dimitrie Popescu, la vârsta de doar 62 de ani. Cel mai valoros trofeu din carieră a fost titlul olimpic cucerit în 1992, la Barcelona, în proba de patru rame cu cârmaci (4+).

La aceeași ediție a JO, a obținut și medalia de bronz în proba de doi rame cu cârmaci (2+). Medalii olimpice de argint a câștigat tot în proba de dublu rame la JO de la Los Angeles din 1984, dar și în proba de patru rame la JO de la Seul, în 1988″, au scris pe Facebook cei de Federația Română de Canotaj.

Ce mesaj au transmis cei de la Federația Română de Canotaj

„În 1989, a fost campion mondial cu echipajul de patru rame și a obținut medaliile de argint la dublu rame la Campionatele Mondiale din 1985 și din 1996.După retragerea din activitatea competițională a devenit antrenor la CSA Steaua, iar din 1997 a fost antrenor la lotul olimpic de canotaj al României.

Dimitrie Popescu a primit titlurile de Maestru al Sportului și Maestru Emerit al Sportului. Federația Română de Canotaj transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească”, este anunțul făcut de Federația Română de Canotaj.

Continue Reading

Mai multe Media/TV

To Top