Faxnews

Știri interne

A murit marea actriță! A jucat în Dallas. Toată lumea o iubea

A murit marea actriță! A jucat în Dallas. Toată lumea o iubea

Doliu în lumea filmului. Una din cele mai cunoscute actrițe americane, care a jucat în serialul „Dallas”, difuzat și în România, a murit. Shannon Wilcox, în vârstă de 80 de ani, căsătorită cu unul dintre actorii din „Nașul”, a murit într-un spital din Los Angeles

Shannon Wilcox, actrița care a apărut în „Songwriter”, din 1984, alături de Willie Nelson și în cinci episoade din „Dallas”, a murit pe 2 septembrie.

Moartea lui Wilcox a fost confirmată de agentul ei, Peter Young, potrivit Variety.

Shannon Wilcox, actrița care a apărut în „Songwriter”, din 1984, alături de Willie Nelson și în cinci episoade din „Dallas”, a murit pe 2 septembrie.

Moartea lui Wilcox a fost confirmată de agentul ei, Peter Young.

A jucat în filme de succes precum „Frankie și Johnny”, ”Se7en”, „Runaway Bride”

Wilcox a jucat în filme precum „Șase săptămâni”, din 1982, cu Dudley Moore și în „Frankie și Johnny” din 1991 alături de Al Pacino. De asemenea, a jucat rolul mamei lui Elisabeth Shue, Ali Mills, în „The Karate Kid” de John G. Avildsen. A apărut în alte filme notabile de-a lungul carierei sale, inclusiv în „Se7en”, „Runaway Bride”, „Raising Helen”, „The Princess Diaries”, „The Border”, „Legal Eagles”, „For the Boys”, „Exit to Eden”, „Dear God” și „The Other Sister”.

Wilcox și-a făcut debutul în lumea cinematografiei în serialul de acțiune „Starsky and Hutch” în 1976. Apoi a jucat în mai multe seriale, de la sfârșitul anilor ’70 până în anii ’80, inclusiv însitcomul „Sirota’s Court”. Apoi a fost distribuită în seriale de succes ca „Dog and Cat”, „ Hawaii Five-O”, „Hart to Hart”, „Cagney & Lacey”, „Magnum, P.I.”, „Remington Steele” și „Buck James”.

În 1990, a fost distribuită în rolul Anitei în serialul „Dallas”, unde a jucat timp de cinci episoade. Printre serialele de succes în care a jucat actrița sunt „Grey’s Anatomy”, „Truth Be Told”, „The Resident”, „NCIS”, „ER” și „Matlock”.

Wilcox a fost căsătorită cu chirurgul plastician John Williams din 1965 până la divorțul lor din 1984. A mai fost căsătorită cu Alex Rocco, unul din actorii din „Nașul”, din 2004 până la moartea acestuia, în 2015.

În urma lui Wilcox rămân fiica ei, actrița Kelli Williams, și fiul ei, scriitorul-producător Sean Doyle.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top