Faxnews

Știri interne

A murit Ștefan Stan la doar 35 de ani

A murit Ștefan Stan la doar 35 de ani

Lumea sportului din România e în doliu! Ștefan Stan, cunoscutul rugbist care a activat la Timișoara, Olimpia București, Dinamo sau Sportul Studețesc, și fost component al echipei naționale, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă de câțiva ani buni cu o boală teribilă.

Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după aproape jumătate de deceniu în care a dus o luptă teribilă cu o boală cruntă. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cunoscutul rugbist Ştefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă infernală pentru supraviețuire care a ținut aproape jumătate de deceniu. Anunțul trist al trecerii fostului sportiv în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Nu-mi vine să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace, prietenul și colegul nostru, Ștefan Stan. Sincere condoleanțe, familia Olimpia”, a scris Alexandru, pe Facebook.

La data de 31 august 2019, Ștefan Stan a fost implicat într-un teribil accident rutier, în urma căruia s-a ales cu vătămări grave la coloană. El a fost operat de urgență și medicii au reușit să îi salveze viața, însă a fost diagnosticat cu paraplegie, respectiv paralizia membrelor inferioare. Au urmat ani de tratamente și exerciții dureroase pe care Ștefan Stan a trebuit să le facă pentru a încerca să aibă o viață relativ normală, însă la începutul acestui an a primit o nouă veste cumplită. Din cauza accidentului din 2019 și a intervenției chirurgicale de la acel moment, Ștefan Stan s-a ales cu o infecție la coloană. Medicii au tras imediat un semnal de alarmă și i-au transmis că infecția respectivă poate ajunge în orice moment la măduvă, situație în care viața sa ar fi pusă serios în pericol.

Pentru a se opera din nou și a îndepărta infecția, Ștefan Stan a fost nevoit să strângă o sumă uriașă de bani, de peste 100.000 de euro. Din nefericire, după noi lupte grele ale fostului rugbist, prietenii săi au anunțat că acesta a pierdut cel mai dificil meci. Ștefan Stan și-a dat ultima suflare la vârsta de 35 de ani.

În 2019, Ștefan Stan, fost internațional român, a fost victima unui teribil accident rutier,iar de atunci viața lui s-a schimbat complet. În urma accidentului în care a fost implicat, bărbatul a suferit răni grave la coloană. A fost operat de urgență și cadrele medicale au reușit să îi salveze viața, însă a fost diagnosticat cu paraplegie, paralizia membrelor inferioare.

Ștefan Stan făcuse infecție la coloană

După tragicul accident în care a fost implicat, Ștefan Stan a urmat tratamente și exerciții dureroase pentru a încerca să aibă o viață relativ normală, însă la începutul acestui an, cadrele medicale l-au anunțat că are o infecție la coloană, ca urmare a accidentului din 2019 și ulterior, a intervenției chirurgicale de la acel moment.

Pentru o nouă operație, ca să îi salveze viața, Ștefan Stan a fost nevoit să strângă o sumă de peste 100.000 de euro. Din nefericire, după noi lupte grele ale fostului rugbist, acesta s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani.

„Din păcate, meciul s-a terminat! Dumnezeu să te odihnească, Ștefan Stan”, „Dumnezeu să te ierte, frate!”, au fost alte două comentarii postate pe Facebook de prietenii fostului rugbist.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top