Faxnews

Anunț major de la TAROM. Aceste zboruri se anulează

Economic

Anunț major de la TAROM. Aceste zboruri se anulează

Anunț major de la TAROM. Aceste zboruri se anulează

Greva personalului de pe aeroporturile din Germania anunțată în cursul zilei de astăzi va avea efecte și asupra zborurilor TAROM. Respectiv greva personalului de securitate de pe aeroportul din Frankfurt, ce se va desfășura în cursul zilei de mâine, 1 februarie, va conduce la imposibilitatea de a opera cursele TAROM RO301 / RO 302.

Asemenea altor companii aeriene și a pasagerilor acestora și TAROM, alături de călătorii săi de pe zborurile mai sus menționate, îți va recalibra cursele pe fundalul grevelor declanșate în Germania. Deși situația generată este independentă de activitatea sau voința operatorul aerian național, TAROM cere scuze tuturor pasagerilor potențial afectați și ia deja măsuri care să îi protejeze.

Compania a demarat acțiunile pentru a micșora pe cât posibil impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor respectivelor zboruri. Aceștia vor putea alege reprogramarea pe cursele TAROM RO301 / RO 302 din 02 februarie 2024 (a doua zi după grevă) sau vor putea alege să primească rambursarea valorii biletelor de zbor.

Pasagerii aflați în această circumstanță sunt rugați, astfel, să se adreseze Call centerului TAROM și să apeleze oricare din numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800 500 131 (TelVerde) sau (004) 0371 529 000 pentru a alege dintre variantele identificate, același tip de informașie îl pot comunica inclusiv prin email la adresa contact@tarom.ro, respectiv rezervari@tarom.ro sau agenției emitente.

Continue Reading

Mai multe Economic

To Top