Faxnews

Știri interne

Anunțul nopții despre marele Florin Piersic! Este informația momentului

Anunțul nopții despre marele Florin Piersic! Este informația momentului

Anunț de ultimă oră despre marele Florin Piersic! Ruxandra Ion a oferit informații în exclusivitate despre noul său proiect, un serial care va fi difuzat la Antena 1.

Anunț despre Florin Piersic! Ruxandra Ion este la cârma unui nou serial: comedia romantică numită „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

Este vorba despre un serial care va fi difuzat în premieră vineri, 25 august, de la 20:30, la Antena 1. Scenariul, scris de Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion, explorează o poveste de dragoste nonconformistă, evitând clișeele obișnuite și promițând să aducă bucurie și zâmbete în rândul publicului.

Serialul va avea în distribuție nume uriașe. Ruxandra Ion a povestit pentru Unica despre cum a decurs castingul. Se pare că probele au fost dure, în cele din urmă s-a decis ca rolurile principale să fie interpretate de Anda Sârbei şi Matei Negrescu.

„Foarte greu, am văzut peste 50 de fete și 50 de băieți. Alesesem alt protagonist și ne-au răzgândit, nu a funcționat. La băieți e mai greu. Știți cum e, la televizor trebuie să fie, în afară de actor bun, trebuie să și arate într-un anume fel și e complicat să le găsești pe amândouă deodată”, a precizat Alexandra Ion pentru Unica.

Ruxandra Ion a făcut o singură sugestie în privința actorilor, ea l-a vrut în proiect pe marele Florin Piersic. Se pare însă că acesta a refuzat rolul, menționând că nu poate da curs invitației. Rolul a fost preluat de către compozitorul Sergiu Cioiu.

Întrebată dacă a fost vreun actor care s-a lăsat greu convins să facă parte din distribuție, Ruxandra Ion a precizat că toată lumea a venit cu drag, în afară de Piersic.

„Toată lumea a venit cu drag, chiar nu am avut probleme cu nimeni. L-am vrut pe domnul Florin Piersic într-un rol și m-a refuzat. Mi-a spus că nu mai poate și am înțeles. Pentru rolul pe care îl joacă Sergiu Cioiu, ne trebuia cineva în vârstă și cu nume”.

Distribuția serialului este completată de nume mari, precum: Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top