Faxnews

Știri interne

Anuntul zilei de la Digi RCS RDS pentru toti clientii

Anuntul zilei de la Digi RCS RDS pentru toti clientii

Compania Digi vine cu vesti exceptionale pentru clientii sai, in cel mai recent raport financiar publicat de aceasta. Se pare ca gigantul telecom inregistreaza afaceri in crestere.

Digi Communications NV raporteaza venituri consolidate (incluzand si alte castiguri) de 418,6 milioane euro in cel de-al doilea trimestru din 2023, o crestere de 13% fata de aceeasi perioada a anului precedent. EBITDA ajustata a crescut cu 21% fata de rezultatul din al doilea trimestru din 2022, ajungand la 146,2 milioane euro. EBITDA ajustata, excluzand impactul IFRS 16, a crescut cu 24% la 125,2 milioane euro.

Oficialii din conducerea gigantului telecom le promit clientilor ca vor depune in continuare toate eforturile pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care le au in privinta calitatii serviciilor oferite.

„Al doilea trimestru al anului 2023 a marcat o alta perioada de crestere semnificativa pentru Digi Communications, cu o evolutie remarcabila atat in pietele in care activam cat si la nivelul tuturor categoriilor de servicii, in linie cu estimarile noastre. Devotamentul nostru de a furniza servicii de telecomunicatii de ultima generatie la preturi competitive, in special intr-un mediu inflationist, ne-a consolidat pozitia in ambele regiuni si a contribuit la cresterea cotei noastre de piata.

Programele noastre de loialitate din Romania au jucat un rol esential in retentia clientilor, in timp ce extinderea noastra strategica in Spania arata promitator. Incurajati de aceasta dinamica, continuam sa directionam investitii semnificative de capital catre imbunatatirea retelei mobile din Romania si dezvoltarea in continuare a prezentei noastre in Spania si Portugalia, asigurandu-ne ca perspectivele de crestere ale Digi Communications raman solide”, a declarat Serghei Bulgac, CEO Digi Communications.

In cel de-al doilea trimestru al anului curent, ne mai transmite gigantul telecom, “Digi a continuat sa creasca la nivelul intregului sau portofoliu de servicii, depasind 22,4 milioane de relatii contractuale generatoare de venituri (RGU) in cele trei piete in care activeaza – Romania, Spania si Italia, reprezentand o crestere de 16% fata de aceeasi perioada din 2022. Ofertele Grupului includ servicii de televiziune cu plata, internet fix si de date, telefonie mobila si date, precum si telefonie fixa. In Romania, Digi ofera servicii fixe de telecomunicatii si divertisment printr-o retea de fibra optica avansata din punct de vedere tehnologic. Grupul opereaza, de asemenea, o retea de telefonie mobila in Romania, care utilizeaza infrastructura de baza a retelei fixe de fibra optica. In Spania, Digi ofera servicii mobile, internet fix si date si servicii de telefonie fixa, in timp ce in Italia, Grupul ofera exclusiv servicii mobile”.

In Romania, segmentul de servicii mobile a ajuns la 5,4 milioane de RGU, o crestere de 19%, fata de T2 2022, serviciile de internet fix au inregistrat o crestere de 11%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 4,4 milioane de RGU, in timp ce segmentul de servicii de televiziune cu plata (cablu si satelit) a inregistrat o apreciere cu 6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 5,6 milioane de RGU.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top