Faxnews

Casa de Pensii a dat vestea cea mare. Anunț pentru pensionari. Un nou beneficiu din luna august 2023

Știri interne

Casa de Pensii a dat vestea cea mare. Anunț pentru pensionari. Un nou beneficiu din luna august 2023

Casa de Pensii a dat vestea cea mare. Anunț pentru pensionari. Un nou beneficiu din luna august 2023

Vești bune pentru pensionari. Au sosit noi bilete de tratament balnear.

Casele județene de pensii au adus vești bune pentru pensionari. Au sosit noi bilete de tratament balnear pentru luna august 2023, informează bugetul.ro.

Anunț pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Gorj a informat că a primit noi bilete de tratament balnear joi, 3 august, disponibile după redistribuire. Potrivit instituției, biletele pot fi ridicate până mâine, 9 august, ora 16:00.

Se acordă pe principiul „primul venit-primul servit”. Casa de Pensii din Gorj le-a transmis pensionarilor că mai sunt disponibile următoarele locuri: 1 la Amara, 1 la Bala, 2 la Eforie Nord, 1 la Neptun, 1 la Pucioasa, 1 la Saturn, 2 la Techirghiol. De altfel, Casa Județeană de Pensii Sibiu a informat vineri că a primit noi bilete.

„❗❗❗Bilete de tratament balnear disponibile după redistribuire -Seria nr. 11

➡️AMARA 1 loc

➡️BALA 1 loc

➡️EFORIE NORD 2 locuri

➡️NEPTUN 1 loc

➡️PUCIOASA 1 loc

➡️SATURN 1 loc

➡️TECHIRGHIOL 2 locuri

❗❗❗Aceste bilete pot fi ridicate pana in data de 09 august, ora 16.oo, pe principiul primul venit-primul servit”, transmite Casa Județeană de Pensii Gorj.

„Dragi pensionari, vă informăm că a fost afișată lista biletelor de tratament balnear aprobate pentru seria 12. Puteți vizualiza lista pe site-ul Casei Județene de Pensii Sibiu, accesând link-ul: https://www.cjpsibiu.ro/…/Bilete%20de%20tratament…”, informează Casa de Pensii Sibiu.

Biletele de tratament se eliberează pentru pensionari conform Criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear aprobate prin Ordinul nr. 27/13.01.2023 al Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice. Seniorii pot obține acest beneficiu acordat de Casele de Pensii prin depunerea unei cereri și a unui bilet de trimitere cu regim special eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top