Faxnews

Știri interne

Ce bilețel IRONIC a găsit, pe parbriz, un șofer din Cluj, pentru că a parcat în fața unei vile de 600.000 de euro

Ce bilețel IRONIC a găsit, pe parbriz, un șofer din Cluj, pentru că a parcat în fața unei vile de 600.000 de euro

Un clujean care a parcat în fața unei vile de 600.000 de euro s-a trezit cu un mesaj ironic în parbriz de la proprietarul imobilului.

Șoferul și-a lăsat mașina în fața casei care ar valora peste jumătate de milion de euro. Când s-a întors, a observat că proprietarul vilei „i-a bătut obrazul” printr-un bilet lăsat pe parbriz.

„Cumpăra casă în zonă. 5-600.000 de euro (telefon pe bord) să am unde parca gratis, să nu deranjez parcând în fața casei altuia! (știu bine că si el are alte două mașini”, a scris proprietarul vilei.

Povestea a fost relatată pe platforma Reddit.

„Ieri am dat peste un mesaj pe parbrizul unui proprietar de mașină care m-a făcut să râd și să reflectez asupra unui fenomen clujean mai puțin cunoscut.

Așadar, un proprietar genial de casă de 600.000 de euro și-a lăsat amprenta artistică pe mașina nevinovată a celui care a îndrăznit să parcheze în fața «curții sale sacre». Mesajul său aduce un element inovator – o ofertă imobiliară pe parbriz, pentru că evident, nimeni nu are bani să parcheze liber în acest oraș.

Acum, pentru a aduce un pic de claritate în această poveste comică, trebuie să subliniem că spațiul din fața casei de lux nu este proprietatea exclusivă a proprietarului. Ba mai mult, este un loc public, un domeniu unde toți șoferii cu suflet mare sunt bineveniți să parcheze, cu sau fără oferta specială pe parbriz.

Întrebarea existențială pentru comunitate: cât de departe suntem gata să mergem pentru un loc de parcare gratuit? Dar mai important, cum îi educăm pe acei «proprietari de asfalt» care cred că fiecare centimetru din jurul casei lor face parte din proprietatea personală?”, a relatat pe Reddit cel care a văzut cazul, conform Știri de Cluj.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top