Faxnews

Știri interne

Ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd. Nativii se vor întâlni cu persoane din trecut

Ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd. Nativii se vor întâlni cu persoane din trecut

Ne aflăm în Mercur retrograd și este cel mai intens din ultimii ani, pentru că avem și alte cinci retrograde care se întâmplă în același timp. În următoarele săptămâni, toată lumea, în special Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi mai pasivi, mai agresivi și îi vor preocupa trecutul, situațiile din trecut, oamenii sau foștii iubiți.

Mercur retrograd vine cu numeroase schimbări pentru zodiile din horoscop, astfel că este important ca în următoarea perioadă să fiți atenți la alegerile pe care le faceți și să luați cele mai bune decizii.

Gemeni

Gemenii se vor analiza destul de bine în această perioadă și vor face schimbări, dar și îmbunătățiri. Nativii își vor da seama de ce au nevoie și vor face lucruri diferite, iar obiectivele vor deveni realitate.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de schimbări importante și vor fi în centrul atenției. Fecioarele își vor îmbunătăți aspectul fizic și stilul de viață. Acești nativi vor sta destul de bine pa partea financiară în următoarea perioadă.

Săgetator

Săgetătorii își vor schimba planurile în carieră și vor avea o stategie nouă care să le permită să se bucure de succes. Nativii vor face schimbări majore și vor fi apreciați pentru toată munca depusă.

Pești

Peștii vor auzi de un fost iubit sau va avea loc un eveniment major în viața voastră amoroasă. Veți decide dacă o să vă împăcați cu un fost sau dacă continuați despărțiți. Este important să faceți schimbări pe plan amoros.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top