Faxnews

Știri interne

Cele mai complicate perechi de zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici

Cele mai complicate perechi de zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri Ascunse, care sunt perechile de zodii care nu se potrivesc pentru a forma o relație de iubire.

Va trebui în primul rând să facem un gen de compatibilitate între aceste perechi de zodii.Ce au un comun, la ce pot să ajungă. De multe ori, vezi că sunt oameni care sunt atât de armonioși, se înțeleg din priviri, zâmbesc, sunt veseli și vezi câte unii care se ceartă dintr-un motiv, așa nu știu, inventat pe moment.

Asta se datorează pur și simplu mentalității și felului cum a fost educat, cum a fost crescut. Și uite, luăm un set.

Gemeni cu Taur

Au o relație fantastic de complicată, deoarece știți că Taurii sunt mai fixiști, așa, mai rezervați.

Dar Taurii sunt loiali în parteneriat și în cuplu. Dar se supără atunci când partenerul, dacă este așa cum ziceam, Gemeni. De ce? Pentru că nu sunt punctuali și stabili din punct de vedere emoțional și asta e deficiența Gemenilor. Ei sunt mai năzdrăvani, mai nebunatici. De stabilitate și punctualitate nici nu e vorba la Gemeni, pe când Taurul are principii bătute în cuie, cum ar fi stabilitatea și tot ce înseamnă familie.

Gemenii nu se pot ridica niciodată la așteptările unui partener Taur, pentru că ei sunt mereu schimbători, nu sunt consecvenți în ceea ce fac, iar taurul nu o să suporte niciodată așa ceva. Și mai ales că gemenii își doresc ca lucrurile să fie tratate mai relaxat, pe când Taurii au un program, trebuie să-l respecți. Și atunci compatibilitatea dintre ei nu are cum să apară. Și e de preferat ca acești doi parteneri, acest tip de parteneriat să fie evitat și să nu se implice într-o relație imediată.Trebuie să stabilească, să vadă, să analizeze cât de cât, ca să-și dea seama, că dacă nu-l cunoști pe om, poate să fie el cel mai frumos, cel mai bogat.

Capriconul și cu Berbec

Zodii care nu se pot înțelege. Capricornul și Berbecul sunt două zodii competitive, la fel de competitive când e un joc, un obiectiv pe care și l-a stabilit fiecare, fiecare vrea să-l ducă la bun sfârșit, să facă cum vrea el. Capriconul zice că așa-i cel mai bine, iar Berbecul zice la fel, și atunci încep disputele. De ce? Pentru că ambele zodii vor să aibă succesul de partea lor.

Berbecul, pe o parte, Capriconul, pe parte cealaltă parte. El, Capricornul, se împăunează cu succesul personal și nu poți să-l scoți din ale lui pentru nimic în lume, pentru că el consideră că tot ce gândește el așa e bine. Berbecul caută să ardă etapele astea cât se poate de repede, așa că unul prea cald și unul prea vitezist iar nu se potrivesc, că n-au cum. Ambele zodii sunt semne cardinale și n-ai cum să scoți din tipare două zodii cardinale, care practic ele sunt lăsate acolo ca să inspire pe cei de jur și să fie niște exemple pozitive, iar niciuna nu vrea să cedeze, atunci apar complicații foarte mari într-un cuplu.

Rac și Săgetător

Au relațiile cele mai complicate. De ce? Pentru că Racul e renumit pentru că iubește familia mai mult decât orice. Oricât de complicată ar fi relația, Racul va muta munții pentru cei apropiați și cei dragi, adică suportă, acceptă foarte mult.

Pe partea cealaltă, Săgetătorul adoptă o abordare mai rezervată a familiei, mai ales când vine vorba de frați. Are o anumită doză pe care și-o rezervă. Proverbul ăla cu “Frate-frate, dar brânza e pe bani” se potrivește la Săgetător extraordinar de bine. Se spune că Săgetătorii au limite atunci când vine vorba de ceea ce face familia, adică tot ce face familia, Săgetătorul trebuie să fie în cunoștință de cauză. El e supraveghetorul, supervizorul. El pune ștampila, zice aprobat. Dacă nu-i așa, se schimbă foaia.

Săgetătorul acceptă multe lucruri până la un anumit punct, dar dacă l-ai supărat, trece la control.

În schimb, pe Rac îl doare când află că prietenii și colegii lui Săgetători au aflat despre evenimentele majore din viață înainte să o facă Racul. Deci Racul e micul bârfitor, el trebuie să afle toate bârfele înainte.

Racul e răutăcios, în sensul că vrea ca el să aibă controlul. Săgetătorul, când vede că Racul vrea să dețină supremația, gata, l-a pus la `fiert`.

Fiecare are caracterul lui, fiecare are felul lui. Ca să poți să ajungi să faci un parteneriat între un Capricon și un Berbec se poate, însă doar într-o relație de muncă. Deci doar să fie parteneri de muncă”, a spus Mihai Voropchievici, astăzi, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top