Faxnews

Știri interne

Ciclonul polar pleacă din România, gerul rămâne. Șefa ANM, Elena Mateescu: “În București vor fi minime de -7 grade”

Ciclonul polar pleacă din România, gerul rămâne. Șefa ANM, Elena Mateescu: “În București vor fi minime de -7 grade”

Elena Mateescu, șefa Autorității Naționale de Meteorologie (ANM) a anunțat, la Antena 3 CNN, că temperaturile vor scădea și mai mult în perioada următoare.

Elena Mateescu a anunțat că și cantitatea de precipitații în formă de ninsoare va crește în următoarea săptămână.

“Acest acest ciclon polar e posibil să mai aducă aceste căderi masive de zăpadă, cum am văzut în acest weekend. Dacă nu în săptămâna asta, atunci într-una dintre săptămânile următoare. Urmărim cu atenție ce se întâmplă în weekend-ul viitor.

Dacă vorbim de marți, miercuri și joi, de creșterea valorilor de temperaturi, în special în partea de sud a țării, unde este posibil, mai ales în sudul extrem, să înregistrăm temperaturi între 8 până la 10 grade Celsius, valori peste ceea ce ar fi normal pentru această perioadă.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Așa cum arată informațiile la acest moment, este posibil ca sâmbătă, duminică și mai ales debutul următoarei săptămâni să aducă primele temperaturi cele mai coborâte”, a susținut Elena Mateescu.

De asemenea, șefa ANM a transmis că în Capitală, săptămâna viitoare, “vor fi minime de -7 grade”, noaptea.

“În această săptămână în zonele depresionare, minimele vor fi unele foarte coborâte, așa cum arată estimările la acest moment, și este posibil să consemnăm chiar valori sub -15 grade Celsius în timp ce în zonele mai joase de relief din intracarpatic chiar valori sub -8 grade Celsius.

Ceea ce înseamnă valori ușor mai coborâte în această parte a țării. Inclusiv în Capitală este posibil să consemnăm, la debutul următoarei săptămâni, valori sub -7 -6 grade Celsius noaptea. Chiar și valorile maximelor pe parcursul zilei nu vor fi unele foarte ridicate”, a transmis Mateescu.

Continue Reading
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe Știri interne

To Top