Faxnews

Dana Budeanu: „Mama era întodeauna fericită!” Niciodată nu trebuie să fii trist
Foto: Captură Pro TV

Media/TV

Dana Budeanu: „Mama era întodeauna fericită!” Niciodată nu trebuie să fii trist

Dana Budeanu a devenit rapid unul din cele mai urmărite personaje de pe internet, rubrica sa Verdic de pe Youtube adună milioane de vizualizări. Deși în fața camerei pare că este o femeie extrem de dură, Budeanu este însă o femeie sensibilă, dar cu același principii pe care le tot repetă de fiecare dată.

Într-un interviu acordat pentru „Vorbește Lumea” Dana Budeanu a povestit puține detalii despre familia ei. Despre mama sa declara că are o relație foarte bună cu aceasta și că era foarte surprinsă s-o vadă pe mama ei că era mereu foarte fericită și niciodată tristă.

Dana Budeanu: Când bunica o suna pe mama, mereu îi cădea fața

„Când suna telefonul fix și era bunica la telefon mamei îi cădea fața pe jos. Ca sa evit să se se mai întample asta n-o mai lăsam să mai răspundă la telefon. Scoteam telefonul și aveam și deraviație și răspundeam eu. Îi spuneam bunicii că mama este plecata. Înercam s-o salvez pe mama de bunica.”

a declarat Dana Budeanu la Vorbește Lumea

Toți oamenii se plâng

Dana Budeanu i-a declarat reporterului de la Vorbeșe Lumea că o frapează că toată lumea se plânge de ceva și l-a dat exemplu pe tatăl ei.

Dana Budeanu, confesiuni pentru Vorbește Lumea
Dana Budeanu, confesiuni pentru Vorbește Lumea

„Tata venea acasă și buftea. Ai văzut ce e afară? Mereu avea ceva de bodogănit. Tata este din ăsta mai pretențios. Eu când au discuțiile despre vreme înebunesc. Nu știu dacă ai observat toți oamenii din jurul tău se plâng. E frig, nenorociții care ne conduc, dar nu realizează că sunt lucru pe care nu le pot conduce. Eu nu ma uit la televizor și asta încerc s-o sfătuiesc și pe mama, să nu se mai uite la televizor.”

Cea mai mare revelație de adult a Danei Budeanu

Interviul a continuat și Dana Budeanu a răspun la provocarea „Cea mai mare revelație a mea de adult a fost”:

„Cât de puțin punem preț pentru intuiția proprilor noștri copii. Pentru mine experiența de mamă a fos realmente singura experiență fantastică. Pe mine nu m-a surpsins niciodată nimeni, dar singura experiență fantastică au fost copiii mei.

Copiii sunt puri, sunt cel mai real barometru despre tine. Sunt realmente barometrul absolut pe Pământ!”.

Verdicul Danei Budeanu poate fi urmărit pe canalul ei de Youtube.

Continue Reading
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe Media/TV

To Top