Faxnews

Dana Rogoz, anunț șocant după 20 de ani de căsnicie. Actrița a recunoscut: “Cred că ne-am schimbat amândoi”

Media/TV

Dana Rogoz, anunț șocant după 20 de ani de căsnicie. Actrița a recunoscut: “Cred că ne-am schimbat amândoi”

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Vedeta se bucură de mare succes în plan profesional și are o familie minunată, despre care îi place să vorbească cu drag. De curând, a făcut dezvăluiri despre cum decurge relația cu soțul ei, după 20 de ani de căsnicie.

Dana Rogoz, mărturisiri despre soțul ei

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Se iubesc de 18 ani și niciodată nu s-au despărțit în această perioadă. Nimeni nu le-a dat prea multe șanse la început, având în vedere diferența de vârstă de aproape 18 ani, dar se pare că mariajul lor a rezistat în timp.

Au împreună doi copii,  o fetiță pe nume Lia și un băiețel pe nume Vlad. Sunt foarte fericiți împreună și vorbesc deschis despre relația lor. De curând, Dana a mărturisit că în căsnicia sa nu sunt gelozii și împreună s-au schimbat, dar consideră că mai mult ea a devenit o altă persoană. Spune că are o relație armonioasă, în care ea și soțul se completează perfect și știe că vor îmbătrâni împreună.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

” (…) Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. Și sigur că primii ani din viața oricui sunt esențiali în formarea lui, sunt baza. Iar pentru acei ani le mulțumesc părinților”, a spus Dana Rogoz pentru OkMagazine!

Cum face Dana Rogoz să îi reziste căsnicia

Mulți se întreabă care este succesul căsniciei lor, așa că actrița l-a dezvăluit. Aceasta spune că încrederea este cea mai importantă, iar ei și-au demonstrat de multe ori că există cu desăvârșire acest sentiment în relația lor. Dana Rogoz știe că Radu a fost cel care a susținut-o cel mai mult și a ajutat-o să evolueze, iar pentru asta îi este recunoscătoare.

Actrița recunoaște că tot ceea ce este astăzi i se datorează lui și simte că nu ar fi reușit să crească mai frumos lângă altcineva, având în vedere că este cu celebrul regizor încă de când ea avea 18 ani și era doar un copil.

Continue Reading
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe Media/TV

To Top