Faxnews

Știri interne

Data la care începe Anul Nou Chinezesc. Este perioada norocului şi a succesului

Data la care începe Anul Nou Chinezesc. Este perioada norocului şi a succesului

Anul Nou Chinezesc va începe pe 10 februarie și se anunță multe schimbări. Se va trece de la Anul Iepurelui la Anul Dragonului de Lemn, ceea ce înseamnă prosperitate și succes. Următoarele 12 luni se pune accent pe creștere și dezvoltare, iar cei care își lansează afaceri, vor avea de cules roade.

Anul Nou Chinezesc 2024 se anunță a fi unul special. Anul Dragonului de Lemn aduce putere, curaj și succes. Lemnul reprezintă, în zodiacul chinezesc, element al creativității și flexibilității.

Anul Chinezesc reprezintă un ciclu de 12 ani, fiecare an fiind asociat cu unul dintre cei 12 ani ai Zodiacului. Fiecare an este, de asemenea, asociat cu unul dintre cei cinci elemente: lemn, foc, pământ, metal și apă. Această combinație de ani și elemente formează cicluri de 60 de ani.

Zodiacul Chinezesc este format din următoarele semne, în ordinea în care apar în ciclul de 12 ani:

Șobolan
Bivol
Tigru
Iepure
Dragon
Șarpe
Cal
Oaie (sau Capră)
Maimuță
Cocoș
Câine
Porc

Anul Nou Chinezesc va începe cu 10 februarie, când se va trece de la Anul Iepurelui la Anul Dragonului de Lemn. Pentru populația chineză, această sărbătoare este foarte importantă, desfășurându-se pe o perioadă de 15 zile. Anul ce urmează este asociat cu norocul și succesul. Lemnul aduce dezvoltare, armonie, flexibilitate, iar cei care își doresc o schimbare, vor fi susținuți pentru a ieși din zona de confort.

Tradițiile spun că e bine să te cureți de energiile negative și urmează o pregătire pentru abundență pe toate planurile. Chinezii poartă haine roșii și aprind artificii pentru a marca intrarea în noul an.

Ce înseamnă Anul Dragonului de Lemn

Se anunță schimbări mari în 2024. Anul Dragonului de Lemn va fi o perioadă marcată de creativitate pentru toată lumea. Cei care lucrează în echipe vor reuși să colaboreze mai simplu, iar ideile vor veni într-un flux continuu.

Cariera va prospera, indiferent de domeniul în care lucrezi. Proiectele începute pa plan profesional îți vor aduce mult succes. Anul 2024 stă sub semnul succesului și al forței, fiind ghidat de ambiție și pasiune.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top