Faxnews

Știri interne

Doliu imens în lumea filmului. Marele actor s-a stins la doar 48 de ani

Doliu imens în lumea filmului. Marele actor s-a stins la doar 48 de ani

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, celebru pentru rolul din filmul de Oscar „Parasite”, a fost găsit mort la 48 de ani.

Lee Sun-kyun era investigat pentru posesie ilegală de droguri. Actorul din Coreea de Sud, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit mort, miercuri, scrie Independent.

Starul a fost descoperit în stare de inconștiență, în mașina lui, parcată în cartierul Seongbuk din Seul, informează Yonhap.

Poliția a confirmat identitatea lui Lee, după ce managerul său l-a căutat disperat, apoi a luat legătura cu autoritățile.

Soția lui Lee ar fi găsit un mesaj de adio, lăsat în urmă de actor, transmite Reuters. Poliția anchetează posibila sinucidere a lui Lee Sun-kyun.

În Coreea de Sud, infracțiunile legate de droguri sunt pedepsite cu minimum 6 luni de închisoare. Recidiviștii primesc pedepse de până la 14 ani de închisoare.

Lee a fost interogat de trei ori de polițiști cu privire la posesia de marijuana și alte droguri ilegale. Actorul ar fi consumat, în repetate rânduri, substanțe interzise la reședința unei hostesse, angajată a unui bar premium din districtul Gangman din Seul.

Acesta a devenit celebru după rolurile din filme sud-coreene de succes, precum Helpless (2012), All About My Wife (2014), dar și Parasite, producția premiată cu Oscar.

În 2021, Lee a jucat un rol principal în Dr Brain, o producție Apple TV+.

Lungmetrajul „Parasite”, scris şi regizat de sud-coreeanul Bong Joon-ho, a fost marele câştigător al galei Oscar 2020. „Parasite” a primit şase nominalizări la Oscar şi s-a impus la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cel mai bun lungmetraj internaţional” şi „cel mai bun scenariu original”.

Lungmetrajul vorbeşte despre inegalitatea socială. Are în centru o familie care face eforturi financiare şi aspiră la o viaţă mai bună. Este o comedie violentă despre conflictul dintre clase sociale şi despre lăcomie.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top