Faxnews

Donald Trump și-a lansat un website pentru a ține legătura cu susținătorii. Ce informații apar pe platformă
Sursa foto: AP /Alex Brandon

Știri externe

Donald Trump și-a lansat un website pentru a ține legătura cu susținătorii. Ce informații apar pe platformă

Donlad Trump și-a lansat propriul site. Platfroma de socializare promisă poate fi o extindere a paginii.

Fostul președinte american, Donald Trump a anunțat că își va lansa propria platformă pentru a ține legăruta cu susținătorii. Purtătorul de cuvând din timpul campaniei electorale anunțase că Trump va lansa propria rețea de socializare în câteva luni. Se pare că totul s-a întâmplat mult mai repede, iar rețeau de socializare poate apărea după lansarea site-ului. După ce fostului președinte i-au fost închise toate conturile se socializare, a fost nevoit să își deschidă propria platformă.

Site-ul lui Trump are patru sesiuni, una este pagina de deschidere, o secțiune este dedciată celor patru ani de mandat în funcția de președinte. Tot acolo, apare o scurtă istorisire despre soția lui, Melania. Ultimele două secțiuni sunt dedicate contactului, unul pentru cetățeni și alta pentru presă.

Donald Trump și-a lansat un website pentru a ține legătura cu susținători. Poate urma lansarea platformei de socializare

După atacul de la Capitoliu din 6 ianuarie lui Donald Trump i-au fost închise majoritatea rețelelor de socializare. Fostul președinte este cunoscut pentru postările incitante de pe Twitter, în special. După ce a văzut că nu mai poate comunica cu susținătorii a decis că este timpul să își deschidă propria rețea de socializare, după cu a fost anunțat cu puțin timp în urmă.

Ce informații apar pe platformă lui Trump

Momentan Donald Trump a decis să își lanseze o pagină de internet unde a găsit oportun să își etaleze succesele din timpul mandatului de președinte. Pe pagina de internet 45office.com sunt afişate numeroase fotografii cu Trump alături de soţia sa Melania.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„Biroul lui Donald J.Trump este angajat să păstreze magnifica moştenire a Administraţiei Trump, ducând totodată mai departe agenda sa America First”, este mesajul cu care sunt întâmpinaţi vizitatorii care intră pe site.

Ce informații apar pe platformă. Donald Trump nu a menționat și dosarele în care este anchetat

Site-ul fostului președinte este împărțit în patru secțiuni. Cea care a stârnit cele mai multe controverse eset cea „Despre” în care sunt povestite cele mai importante realizări în funcția de președinte.  Resprectiva secțiune conţine o prezentare elogioasă în 850 de cuvinte a perioadei petrecute de Trump la Casa Albă. Textul pune în evidenţă ceea ce fostul preşedinte consideră a fi cele mai mari realizări ale sale. Se vorbește inclusiv despre proiectele de energie şi securitatea graniţelor, consolidarea NATO şi a altor alianţe internaţionale sau răspunsul său situația globală.

Cu toate acestea câteva amănunte importante din mandat lipsesc. Nu se vorbește despre scandalurile în care fostul președinte a fost implicat. Mai mult, nu sunt amintite nici anchetele de corupţie, cele două proceduri de impeachment sau atacurile împotriva unor instituţii democratice care i-au marcat preşedinţia.

În ciuda scandalurilor, Donald Trumo reprezintă o influență seminificativă asupra partidului liberal. În ciuda pierderii în fața lui Joe Biden cu șapte milioane de voturi, el nu exclude o nouă candidatură. Într-un interviu acordat Fox News luna aceasta, Jason Miller, fost purtător de cuvânt al campaniei Trump, a declarat că, în urma interdicțiilor sale de pe Twitter și Facebook, Trump își va lansa propria platformă de socializare în următoarele luni.

Continue Reading
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe Știri externe

To Top