Faxnews

Lifestyle

Două zodii feminine care vor fi cerute în căsătorie, în februarie. Luna iubirii aduce multe surprize

Două zodii feminine care vor fi cerute în căsătorie, în februarie. Luna iubirii aduce multe surprize

Două zodii feminine vor avea parte de o mare surpriză în luna iubirii. Ele vor fi cerute în căsătorie, iar statutul lor se va schimba, având conturată o viață în doi. Partenerii vor reuși să facă ceva idilic, de care își vor aminti toată viața.

Nativele a două zodii vor avea parte de o mare surpriză venită de la omul cel mai drag. Acestea vor fi cerute în căsătorie, iar statutul lor se va schimba. De mult își doreau să audă marea întrebare, iar acum a sosit momentul perfect pentru a se bucura de logodnă.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o surpriză uriașă în perioada următoare. Nimic nu este mai frumos decât să-ți petreci toată viața alături de persoana pe care o iubești, astfel că nativele vor trece prin momente ideale. Zodia feminină urmează să își ducă relația la un alt nivel după ce partenerul va decide să o ceară în căsătorie.

Femeile în această zodie sunt perfecționiste și, de cele mai multe ori, pun presiune multă pe ele. De-a lungul relației au oferit partenerului diferite sfaturi cu privire la modul în care își doresc să fie cerute în căsătorie, astfel că nu acceptă nimic greșit. Probabil că vor avea parte de un moment unic, într-un loc special, fix când nu se vor aștepta, dar așa este magia.

Capricorn

Capricornii au relații lungi, fiind extrem de familiști. Pentru ei este important să ai o viziune de cuplu solidă pentru a exista armonie între parteneri. Cererea în căsătorie vine după o perioadă lungă, astfel că v-ați dat seama cât de bine vă potriviți și nimic nu poate sta în calea iubirii voastre.

Nativele zodiei își doresc o cerere în căsătorie în intimitate, departe de ochii lumii. Cu siguranță că partenerul o va surprinde cu un cadou special, iar inelul este cel visat încă din copilărie.

Continue Reading

Mai multe Lifestyle

To Top