Faxnews

Echipa

Marioara Detesan

Lenuta Detesan este editor la faxnews.ro. Are o vasta experienta in stiri economice, sociale și eveniment. Conduce echipa de investigatii si coordoneaza activitatea echipei din subordine.

Marko Ioan

Ioan Marko este senior editor pe rubrica de monden și celebrități. A lucrat 5 ani la Revista Teo, alți 4 ani la publicația Huff.ro și are o vastă experiență în domeniului știrilor mondene.

Antal Dana

Dana Antal este editor la faxnews.ro si specialista in economie și politică monetară.

Istvan Stratinsky

Istvan Stratinsky este absolvent al Universității Aurel Vlaicu din Arad. A lucrat în presă pe domeniul Externe la publicații precum Libertatea, Adevărul și Jurnalul Național.

Marinescu Florin

Florin Marinescu a absolvit Universiteatea București, Facultatea de Drept. Este specialist în domeniul justiției și știri interne. Experiența în presă a acumulat-o în redacțiile televiziunilor de știri pe probleme de justiție. Florin a lucrat la Digi24, Realitatea TV și Antena 3.

Niculescu Sanda

Sanda Niculescu este absolventă ASE. 3 ani a lucrat la compania KPMG, specialistă în audit financiar. Ulterior s-a orientat spre presă unde a ocupat majoritar postul de editor pe știrile economice.

Milea Samuel

Samuel Milea absolvit facultatea de Drept Internațional și s-a specializat în jurnalism pe zona știrilor externe. A mai lucrat la site-uri de renume precum economica.net sau digi24.ro.

Pasnicu Paula

Paula Pasnicu este studentă la Facultatea de Jurnalism. Este pasionată de jurnalism și deși este ce mai tânără colegă din echipa Faxnews.ro, determinarea de care a dat dovadă a făcut rapid să fie avansată de la postul de redactor la cel de editor.

Rusu Ileana

Ileana Rusu și-a început cariera în jurnalism dintr-o mare pasiune. I-a plăcut mereu să scrie și a fost tot timpul cu ochii pe ce mișcă vedetele. A lucrat la site-uri precum Cancan, Spynews și are experiență și în presa scrisă la reviste precum Unica sau Viva.

Vintilă George

George Vintilă este pasionat de sport, în special fotbal. La faxnews.ro coordonează secția de sport.

Tudor Polojan

Tudor Polojan este la începutul carierei de jurnalist, dar are o capacitate deosebită care-l ajută să fie atent și să se documenteze. În prezent lucrează la o carte care se va lansa anul viitor.

Alexandru Dumitru

Alexandru Dumitru are o experiență în presa scrisă la Jurnalul Național. A lucrat în proiecte și site-uri de știrile online precum realitatea.net, romaniatv.net și Adevărul.

Tanti Lenunța

Se spune că cine n-are un bătrân lângă el să-și cumpere. Tanti Lenuța este invitata specială în redacția Faxnews.ro care este responsabilă cu sfaturi utile în viață, sfaturi în casă și grădină și din gospodărie. Va publica de fiecare dată când are pentru cititorii noștri un sfat în secțiunea ei specială.

To Top