Faxnews

Explozie într-o casă din Câmpia Turzii. O femeie a murit

Știri interne

Explozie într-o casă din Câmpia Turzii. O femeie a murit

O explozie s-a produs în această dimineață într-o casă din Câmpia Turzii. 5 autospeciale au intervenit la fața locului. Pompierii au găsit tavanul prăbușit și un perete dărămat din cauza exploziei, dar și corpul unei femei de 80 de ani care a decedat în urma incidentului.

În casă a fost găsit și un bărbat de 50 de ani care a scăpat teafăr. Explozia a avut loc pe strada Memorandumului din Câmpia Turzii, iar autortățile au fost alertate de incident în jurul orei 07:30, pe 3 ianuarie 2021.

Explozie în Câmpia Turzii pe strada Memorandumului

Explozie la o casă din Câmpia Turzii

Intervenția promptă la casa din Câmpia Turzii a făcut posibil ca focul să nu se propage la anexele casei sau mai rău la alte case de pe strada Memorandumului.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Bărbatul de 50 de ani avea arsuri la nivelul feței și a primit primul ajutor de la SMURD, ulterior a fost transportat de urgență la spital. Focul a fost stins, iar materialele ce puteau extinde flăcările îndepărtate de la fața locului.

La ora redactării acestei știri focul este stins și s-a deschis o anchetă pentru a stabili exact care au fost cauzele producerii acestui eveniment și sursa exploziei.

Continue Reading
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe Știri interne

To Top