Faxnews

Florin Dogaru a murit

Știri interne

Florin Dogaru a murit

Florin Dogaru a murit

Florin Dogaru, campion naţional la kickboxing, în 2017, la categoria 63kg, legitimat la Clubul Sportiv Viitorul Fântânele din județul Constanța, a fost găsit fără suflare în propria casă.

Tânărul a avut meci, în urmă cu două zile, iar atunci a primit o lovitură puternică, iar lupta s-a oprit atunci, din cauză că sportivul nu a mai putut continua.

Inițial s-a crezut că sportivul ar fi murit din cauza acestei lovituri, se pare că adevărul este altul. Florin Dogaru a murit în urma unui infarct.

Legiștii ar fi descoperit steroizi și alcool în organismul sportivului, susțin surse citate de Observator.

“La data de 3 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Constanţa.

Vestea că Florin Dogaru s-a stins la 24 de ani i-a șocat pe colegii lui. Sportivii spun că acesta era un băiat foarte bun și ambițios. Câștigase 50 din cele 60 de meciuri pe care le-a avut până acum și visa să ajungă sus.

“Drum lin către îngeri, Campionule”

„Astăzi este o zi care nu o vom uita niciodată. Un suflet drag se transformă în înger și este prea devreme pentru a pleca acolo sus. Îmi voi aminti de tine și de momentele frumoase petrecute împreună, chiar dacă am avut drumuri diferite.

Pentru mine vei rămâne acel copil, pentru care îmi doream sa ajungă cel mai bun. Odihnește în pace și drum lin către îngeri, Campionule!”, a scris, pe pagina de socializare Radu Medeleanu, potrivit ziarulamprenta.ro.

Cunoscuții lui Florin au scris, pe pagina de socializare a sportivului zeci de mesaje, șocați de cumplita veste.

“Ai plecat prea devreme!”

„Repede ai plecat dintre noi. Ești tânăr, dar nu știi ce îți rezervă viața. Azi râzi, glumești și când te pui la somn, spre dimineață, să nu mai fii. Îmi pare rău pentru tine că ai plecat așa de tână. Dumnezeu sa te odihnească în pace!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, Căpitane!”

„Drum lin spre cer, suflet bun. Parcă ieri ne făceai pe toți să râdem cu glumele tale și amintirile din liceu. Ai plecat prea devreme!”, „Drum lin către cer, amice!”, „Unde ai plecat Florin Dgr, unde ești, campionul meu? Dumnezeu să te odihnească în pace, sunt șocată de această veste tristă!”

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top