Faxnews

Gata, anchetatorii au dezvăluit tot despre cazul Alina. Filmul tragediei pas cu pas a fost făcut public. Este infiorător

Știri interne

Gata, anchetatorii au dezvăluit tot despre cazul Alina. Filmul tragediei pas cu pas a fost făcut public. Este infiorător

Gata, anchetatorii au dezvăluit tot despre cazul Alina. Filmul tragediei pas cu pas a fost făcut public. Este infiorător

Alina, tânără de 18 ani găsită fără viață sub o bancă dintr-un parc din Mangalia a avut parte de un sfârșit tragic. Cadavrul acesteia arată că fata a fost bătută până la desfigurare, însă moartea i-a fost adusă de o lovitură de cuțit. Loredana, cea care a comis oribila faptă, a mărturisit totul în fața anchetatorilor.

Alina a avut parte de un sfârșit tragic. Ea venise pe litoral alături de cea mai bună prietenă și voiau să combine distracția cu munca. Fetele s-au angajat cameriste la un hotel și locuiau împreună. Însă, în ultimele zile, prietena tinerei începuse să fie tot mai ostilă, iar în cele din urmă totul a explodat. Cele două au avut un conflict, ce s-a sfârșit tragic pentru Alina. Acum, Loredana a mărturisit totul.

Filmul crimei din Mangalia

După ce trupul neînsuflețit al Alinei a fost găsit, prima pe lista suspecților a fost chiar prietenea ei bună, iar bănuiala s-a dovedit adevărată. Oamenii legii au reținut-o pe Loredana pentru 24 de ore, iar tânără a recunoscut tot.

Potrivit primelor informații, se pare că Alina nu a murit din cauza bătăii încasate, ci din cauza unei lovituri de cuțit. Loredana a mărturisit că în cele din urmă a apucat un cuțit și a lovit-o pe prietena ei în zona gâtului. Conform anchetatorilor, rana suferită a dus la decesul victimei.

Vezi și: Ce a vorbit iubitul Alinei cu Loredana, asasina din Mangalia. Sergiu a arătat toate mesajele

După ce și-a ucis prietena, Loredana a dat dovadă de mult sânge rece. Aceasta a așezat trupul neînsuflețit într-un geamantan, a chemat un taxi și a pornit spre parcul din Mangalia. Pe camerele de supraveghere a fost surprinsă pe alei, trăgând geamantanul după ea. După ce a lăsat cadavrul sub bancă, Loredana s-a întors la scena crimei, a curățat totul, a aruncat cuțitul și a plecat la muncă.

Duminică, la finalul programului de muncă, Loredana a fost ridicată de polițiști, iar după mai multe ore de audiere și-a recunoscut fapta. Tânără va fi dusă la Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vezi și: El este Sergiu, iubitul fetei ucise în Mangalia de prietena sa, pentru care s-ar fi certat cele două tinere în noaptea crimei

„Era desfigurată total”

Înainte să fie ucisă cu sânge rece, Alina a simțit că prietena ei i-a pus gând rău. Cu doar o săptămână înainte de tragedie, tânăra se plânsese mătușii ei că Loredana se comportă din ce în ce mai urât și are o atitudine ostilă. Mătușa a simțit și ea pericolul și i-a spus fetei să vină acasă, însă tânără de 18 ani a spus că mai stă puțin, „să mai adun câțiva bani”.

Vezi și: “A aruncat-o de pe balcon jos cu un geamantan”. Criminala nu a acționat singură, ce au aflat anchetatorii

Decizia de a mai rămâne pe litoral i-a fost fatală Alinei, căci trupul ei neînsuflețit avea să fie găsit o săptămână mai târziu, într-un parc. Cadavrul a fost descoperit de un pescar ce trecea prin zonă.

„Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul…Era chircită, era…în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo. Când au venit legiştii au constatat că era moartă de cinci ore. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât”, a declarat pescarul.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top