Faxnews

Știri interne

Horoscopul finalului de an cu Cristina Demetrescu

Horoscopul finalului de an cu Cristina Demetrescu

Mercur retrograd din data de 13, așa pentru sărbători. Lumea știe deja ce are de făcut cu Mercur retrograd. Până de Ajun, Mercur retrograd este în zodia Capricornului, acolo e mai mult cu calculele, cu socotelile, puțin încrâncenată lumea așa cu Mercur retrograd în Capricorn.

Prea prea mult stres, trebuie să terminăm și treburile pe anul acesta. După care intrând în zodia Săgetătorului același Mercur retrograd și o să dureze până după Revelion, s-ar putea să fim chiar puțin prea relaxați, prea superficiali și să nu facem lucrurile așa cum trebuie și să le lăsăm puțin neterminate.

Avem o Lună Nouă în zodia Săgetătorului, cu Marte, o planetă de foc într-o zodie de foc. Multă energie de foc, multe impulsuri pe ultima sută de metrii. Oameni care acum zic că fac ceva, după care, cu impulsurile astea, nu se știe. Deci un o perioadă de sărbători cu surprize.

Atenție totuși la scântei, la foc, la incendii, nu ne jucăm cu focul în această perioadă, mai puțin, mai subțire pentru că Marte, vine odată la 2 ani. Din păcate nu este nici foarte relaxant, pentru că Marte în Săgetător creează și unele nervozități, așa pe ultima perioadă a anului.

Dar din 31 decembrie, Jupiter, cea mai bună dintre planete, va deveni directă în Taur, că a fost retrogradă vreo patru luni de zile și unii credeau că le-a stat norocul. De aici înainte, după 31 decembrie, se deblochează o serie de lucruri, mai ales că este Jupiter – Marele benefic.

Atenție în cazul celor care pleacă de sărbători, în vacanță, din țară, ei pleacă cu Jupiter retrograd, așa că mare atenție. După aceea va fi bine, pentru Taur, pentru bani, reechilibrare a bugetelor, pentru că Jupiter deocamdată este pe Taur – care este zodia banilor. Eu zic că anul acesta s-ar putea să terminăm pe plus. Acuma depinde de cât de pozitivi și cât de optimiști suntem. Atenție, nu vă gândiți numai la bani, gândiți-vă la toate realizările din anul ăsta, ce s-a întâmplat, ce ați făcut, ce v-ați propus, ce ați atins, cât efort ați făcut.

Ce aduc astrele pentru fiecare zodie în parte din perspectiva lui Mercur retrograd.

„O să mă concentrez un pic pe acest Mercur retrograd. Nu sunt vești proaste, planetele sunt puse bine la momentul acesta, dar am să mă leg puțin de Mercur retrograd ca să vedem ce nu trebuie să facem și ce riscăm”, a spus Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV.

Berbec
Berbecii să fie atenți la călătorii, la documente, la acte. Să fie atenți că în momentul în care ai plecat și-ai pierdut un document, buletinul, pașaportul nu este bine. Atenție la depunerea unor dosare acum în această perioadă. Să nu aibă probleme cu autoritățile. Și dacă au examene sau să își programeze cumva sesiunea de după, să își calculeze timpul în așa fel încât să nu întârzie și să aibă probleme dintr-o proastă organizare.

Taur
Socoteala de acasă nu se pupă cu cea din târg pentru zodia Taurului. În primul rând, poate Taurul se exaltează un pic cam tare dacă pleacă, dacă călătorește, să fie atenți că au nevoie de ceva bani în plus, că acolo sunt niște cheltuieli un pic mai mari. Deci socotelile nu sunt foarte corecte în această perioadă și s-ar putea să aibă nevoie de un de-un mic fond de rezervă.

Gemeni
Gemenii regretă anumite cumpărături pentru că nu le fac din suflet. Deci, atenție, puneți mai mult suflet în cumpărături. De exemplu, dacă ai acasă pe cineva mai fițos, cum ar fi un Săgetător, întreabă-l mai bine ce își dorește, ca să știi sigur și să îi faci omului o surpriză plăcută. Atenție la bani, să nu ducem lucrurile înapoi.

Rac
Mercur retrograd e pe casa căsătoriei. Pentru zodia Racului probabil că reiterează anumite discuții. Își mai aduc aminte. Oamenii discută, ceea ce nu este rău. Dar Racii ar trebui să nu semneze contracte acuma înainte de sărbători, să lase contractele pentru anul viitor. Mă refer la contracte legate de muncă, dar chiar dacă își schimbă job-ul, să lase contractele după Anul Nou.

Leu
Zodia Leului poate să atingă puțină epuizare. Muncește foarte mult, dar fără chef. După ce muncește mult și fără chef ar bea o bere, ar sta până mai târziu și riscă să ajungă și la spital din cauza asta, din cauza epuizării. Și la serviciu, și la bar, și la spital. Asta e. Vrea să le facă pe toate.

Fecioară
Fecioara încearcă să-și facă puțină curățenie în emoții, în sentimente. Așa simte. Poate discută cu copiii, poate discută despre copii, poate discută cu iubitul, iubita. Dar nu este o perioadă foarte bună cu Mercur retrograd să vorbim despre viitor. Viitorul trebuie să-l lăsăm cumva să se întâmple. Pentru zodia Fecioarei, zodia gospodinelor, Mercur retrograd este o lovitură sub centură. Aflat pe sectorul căminului le prinde nepregătite de sărbători, cu ordinea și curățenia nefăcute.

Balanță
Ar putea să se organizeze puțin mai pe lângă casă. Mercurul ăsta retrograd le trage spre casă indiferent dacă își propun călătorii, este posibil să nu mai aibă chef, poate din oboseală, poate este o mică depresie de sezon, dar să încerce să nu facă lucruri pentru alții, ci să le facă pentru ele. Cumva să recupereze puțin mai multă energie.

Scorpion
Scorpionii nu ar trebui să se grăbească pentru că riscă să ia amenzi în această perioadă. Cu Mercur retrograd pleci la drum și nici nu ajungi și mai rămâi și fără bani, să calculeze mai bine tot ce au de făcut și cheltuielile pe care vor să le facă și să ia în în calcul și aceste mici, să spunem, amenzi sau bani care se duc pe te miri ce.

Săgetător
Săgetătorii se gândesc și se răzgândesc dacă să organizeze în această perioadă ceva cu fast sau ceva mai modest și din cauza asta pierd și timpul. Problema este că încurcă și lucrurile și încurcă și pe alții. Se bâlbâie puțin mai mult Săgetătorii în această perioadă.

Capricorn
Capricornii sunt prinși în discuții care nu sunt foarte pe sufletul lor, pe placul lor. Probabil sunt martorii unor situații și evenimente, iar pe ultima sută de metri nu-și ating standardele, dar asta se întâmplă fie din oboseală, fie pur și simplu că au ajuns undeva la o limită. De exemplu dacă s-ar îmbolnăvi de o răceală și nu mai ajung la lucru, este practică același lucru.

Vărsător
Vărsătorii trebuie să aibă mai multă grijă cu temperatura corpului, să nu se expună la frig. S-ar putea să braveze puțin mai mult în această perioadă și riscă răceli, gripe, le scade puțin imunitatea și nu se simt foarte bine. Discuții confuze în cercul de prieteni privind unele invitații.

Pești
Peștii își respectă toate tradițiile, respectă pe toată lumea, fac toate vizitele, dar nu sunt acolo. Sunt cu gândul în altă parte, la proiectele care nu se derulează foarte bine pe ultima sută de metri. Vorbesc de cele profesionale și deci nu se bucură de lucrurile mici, dar merge. Încearcă să bifeze tot ce are de bifat, să se sacrifice ca să nu se supere nimeni.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top